BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Έξι μήνες για νομιμοποίηση ελαιοτριβείων

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν προλαβαίνει ν’ ανταποκρίνεται στις κλήσεις από τα δικαστήρια.

Ξανά σε λειτουργία το ελαιοτριβείο στη Σαμοθράκη

3
0

Αυστηρή προειδοποίηση στους ιδιοκτήτες ελαιοτριβείων να νομιμοποιήσουν τις επιχειρήσεις τους μέσα στους επόμενους έξι μήνες, προκειμένου να μπορέσουν να λειτουργήσουν την περίοδο της συγκομιδής, απηύθυνε στις 5 Απριλίου ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Φλεβάρης.

«Έχουμε δώσει οδηγίες στις υπηρεσίες να τους διευκολύνουν στην έκδοση των δικαιολογητικών, αλλά μετά θα είμαστε αυστηροί με όσους δεν διαθέτουν άδειες» ανέφερε, προσθέτοντας ότι η Περιφέρεια δεν προλαβαίνει ν’ ανταποκρίνεται στις κλήσεις από τα δικαστήρια για την υπόθεση των ελαιοτριβείων.

Εν τω μεταξύ, προβλήματα στη διαδικασία της δακοκτονίας προκαλεί αλλαγή του νομικού πλαισίου που ορίζει ότι αυτή θα πρέπει να γίνεται πλέον από πιστοποιημένα συνεργεία. «Έχουμε ζητήσει να εξαιρεθούμε, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, γιατί εδώ δεν υπάρχει πιστοποιημένο συνεργείο. Θα προχωρήσουμε στη διενέργεια του διαγωνισμού, αλλά είναι πολύ πιθανό να μην έχουμε ανάδοχο» δήλωσε χθες ο αρμόδιος για τον πρωτογενή τομέα αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζανεττίδης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία