BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Ερωτηματολόγιο σε αγρότες για να βγει η «Συνεργασία»

Ακόμα φαίνεται να ψάχνονται σχετικά με την προκήρυξη του Μέτρου 16 «Συνεργασία» οι διαχειριστικές αρχές οι οποίες προχώρησαν στην έκδοση ερωτηματολογίου για αγρότες µε στόχο όπως λένε την χαρτογράφηση και αποτίµηση των βασικών αναγκών συνεργασίας στον αγροτικό τομέα προκειμένου να ληφθούν υπόψη στο πλαίσιο ενεργοποίησης του.

Ερωτηματολόγιο σε αγρότες για να βγει η «Συνεργασία»

2
0

Τα ερωτηματολόγια θα μείνουν στον αέρα έως τις 31 Ιανουαρίου και απευθύνονται επίσης σε συνεταιρισμούς και θεσμικούς φορείς.

«Το Μέτρο αυτό στηρίζει και συγχρηματοδοτεί την ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ αγροτών και άλλων φορέων (ερευνητικά ιδρύματα, σύμβουλοι, επιχειρήσεις κ.α.) καθώς και τη δημιουργία βραχειών αλυσίδων εφοδιασμού.

Η ανάπτυξη της συνεργασίας μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την ίδρυση Επιχειρησιακών Ομάδων, δηλαδή μιας ομάδας φορέων και αγροτών που συνεργάζονται για την επίτευξη πρακτικών λύσεων σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα ή για την αξιοποίηση μιας καινοτόμου λύσης στον αγροτικό τομέα.

Οι απαντήσεις του ερωτηματολογίου θα συνεισφέρουν στην ανάδειξη των τομέων στους οποίους οι Επιχειρησιακές Ομάδες δυνητικά μπορούν να ενεργοποιηθούν, καθώς και της υπάρχουσας δυναμικής των βραχειών αλυσίδων εφοδιασμού», όπως αναφέρουν οι διαχειριστικές αρχές. 


Η ανακοίνωση του υπουργείου έχει ως εξής:

Στο πλαίσιο του έργου «Στήριξη για την ενεργοποίηση του Μέτρου 16  «Συνεργασία» του  Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020» που διενεργείται από εξωτερικό  συνεργάτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης  του ΠΑΑ 2014-2020, η γνώμη σας θα βοηθήσει στην διάγνωση των αναγκών που έχει ο  αγροτικός τομέας σε θέματα συνεργασίας.

Μέχρι 31 Ιανουαρίου 2018μπορείτε να συμβάλλετε στη έρευνα αυτή  συμπληρώνοντας  ένα από τα ερωτηματολόγια που σας αφορούν:

Ερωτηματολόγιο για Αγρότες

Ερωτηματολόγιο για Συνεταιρισμούς

Ερωτηματολόγιο για Στελέχη Δημόσιας και Περιφερειακής  Διοίκησης

Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεσθε διευκρινίσεις παρακαλούμε όπως  επικοινωνήσετε με email

στην διεύθυνση: info@sevensigma.gr.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία