BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Παράπλευρα συμφέροντα συμβούλων υπονομεύουν τα αγροτικά προγράμματα

Μεγάλες καθυστερήσεις στην προκήρυξη και βαθύτατες αλλοιώσεις στη δοµή των αναπτυξιακών προγραµµάτων του αγροτικού τοµέα, επιφέρουν τα κάθε είδους ιδιωτικά και συντεχνιακά συµφέροντα, που παρεισφρέουν όχι µόνο στην υλοποίηση αλλά και στην κατάρτιση των αντίστοιχων χρηµατοδοτικών µέτρων.

Παράπλευρα συμφέροντα συμβούλων υπονομεύουν τα αγροτικά προγράμματα

2
1

Τελευταίο τρανταχτό παράδειγµα το Μέτρο 2 των Αγροτικών Συµβούλων για το οποίο έχει γίνει πολύς λόγος, ωστόσο η προκήρυξή του καρκινοβατεί γύρω από ένα πλέγµα συµφερόντων το οποίο προσπαθεί εδώ και καιρό να το φέρει... στα µέτρα του.

Έτσι παρά την πανηγυρική παρουσίαση από τον υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου τον περασµένο Νοέµβριο και την ενθουσιώδη υποδοχή της οποίας έτυχε το Εθνικό Σύστηµα Παροχής Συµβουλών στις Γεωργικές Εκεταλλεύσεις, επί της ουσίας τα πράγµατα δείχνουν να έχουν µείνει πολύ πίσω.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

13-04-2018 15:00adiavastos

Τελικά όλα γίνονται για το ποιος θα φάει τα περισσότερα στην πλάτη των αγροτών. Αφού πήραμε τρακτέρ για να καλλιεργήσουμε την έρημο Σαχάρα και δίχτυα κλπ και ότι θέλουμε να πουλήσουμε, τώρα πάμε στην παροχή κοπανιστού αέρα . Κατα τα άλλα στήριξη στον πρωτογενή τομέα. Λαμόγια . Δώσε χρήμα όπου να ναι και σε όποιον να ναι , άλλα τα πολλά εμείς να τα πέρνουμε και να τιμολογούμε όπως θέλουμε και άμα θέλουμε και απο πάνω να φωνάζουμε κιόλας. Αυτά είναι

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία