BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Έλεγχοι για αρδευόμενα στην Απονιτροποίηση

Σειρά προενταξιακών ελέγχων στους εν δυνάμει δικαιούχους της Απονιτροποίησης ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μέσω εγκυκλίου για τον τρόπο που θα γίνονται, μετά από αριθμό καταγγελιών που υποβλήθηκαν προς την πολιτική ηγεσία αλλά και σειρά δημοσιευμάτων που αναφέρουν εκτεταμένη υποβολή αναληθών στοιχείων ως προς την δυνατότητα άρδευσης των δηλούμενων για ένταξη στη δράση αγροτεμαχίων.

Έλεγχοι για αρδευόμενα στην Απονιτροποίηση

4
0

Αντικείμενο επομένως των ελέγχων θα αποτελέσει η τήρηση των προϋποθέσεων χαρακτηρισμού ως αρδευόμενου κάθε ενός από τα αγροτεμάχια τα οποία ο παραγωγός αιτείται να εντάξει στη Δράση. Το συγκεκριμένο πεδίο στις ηλεκτρονικές αιτήσεις στήριξης ερχόταν προσυμπληρωμένο με βάση την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης (ΕΑΕ) του 2017, όπου η σχετική πληροφορία καταχωρείται κατά δήλωση του παραγωγού.

Η προθεσμία εντός της οποίας οι παραγωγοί πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην εγκύκλιο θα οριστεί από τους αρμόδιους χειριστές της Δράσης ανά ΔΑΟ/ΔΑΟΚ. Προκειμένου η Διεύθυνσή, ως αρμόδιος Ενδιάμεσος Φορέα Διαχείρισης (ΕΦΔ), να προχωρήσει, το ταχύτερο δυνατό, στην κατάρτιση του τελικού Πίνακα Κατάταξης, η όλη διαδικασία ελέγχου πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 25 Μαΐου 2018.

Διαβάστε ολόκληρη την εγκύκλιο για την διεξαγωγή προενταξιακών ελέγχων στο μέτρο







 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία