BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Πληρωμές επιλαχόντων Νέων στη Μακεδονία

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να πληρωθούν οι περίπου 465 επιλαχόντες νέοι αγρότες, της τελευταίας προκήρυξης, από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για τους οποίους υπήρξε απόφαση να ενταχθούν στο μέτρο, καθώς συγκέντρωναν πάνω από 53,3 μόρια.

Ιδιοκτήτες γης με τζίρο ως 15.000 πρώτοι στους Νέους

8
2
Πρόκειται για την πρώτη δόση, από ένα συνολικό ποσό ύψους περίπου 6 εκατ. ευρώ το οποίο προέκυψε από υπερδέσμευση πόρων. Πληροφορίες του Agronews αναφέρουν πως η σχετική λίστα με τα ονόματα και τους λογαριασμούς τους έχει σταλθεί στον ΟΠΕΚΕΠΕ από την περασμένη εβδομάδα και πλέον δρομολογείται η διαδικασία πίστωσης των χρημάτων που τους αναλογούν

Εφόσον κλείσει χωρίς χρονικές παρεκκλίσεις κι αυτή η εκκρεμότητα, θα μένει πλέον να μπει σε τροχιά υλοποίησης η δέσμευση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, από το περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας, για την υπαγωγή στο πρόγραμμα “Νέοι Αγρότες” και των υπόλοιπων επιλαχόντων, με μόρια από 53,3 έως και 45.

Στην περίπτωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην κατηγορία αυτή εμπίπτουν γύρω στα 680 άτομα. Για την ώρα, πάντως, οι αρμόδιες υπηρεσίες, όπως πληροφορείται το Agronews, δεν έχουν λάβει κανένα έγγραφο που να ορίζει την έναρξη των διαδικασιών για τη διάθεση της πίστωσης. Όπερ, τουλάχιστον προς στιγμήν, η σχετική πρωθυπουργική δέσμευση, αν και δεν αμφισβητείται από τους εμπλεκόμενους ότι θα υλοποηθεί, εντούτοις είναι στον… αέρα.

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

16-05-2018 13:41Vas1987

Ειπες ολους τους επιλαχοντες.. Καντω επιτελους.. Δεν εχουμε ουτε λευτα ουτε μπορουμε να κανουμε σωστο προγραμμα... Τελειωνε...

Απάντηση

14-05-2018 22:48nikos

τσιπρα αποστολου καντε κατι να παρουμε τσ λεφτσ να μπαλωσουμε καμια τρυπα ειχαμε αποδεχτει πλεον οτι μας την κανατε με το προγραμμα τωρα προθυπουργε που ειπες οτι θα δωσεις τα λεφτα καντο μια ωρα πιο γρηγορα και μην περενεις να παιξεις προεκλογικα παιχνιδια στηνπλατυ νεων ανθρωπων που πιστεψαν την ψευτοκυβερνηση σας και μπηκαμε σε αυτο το λουκι. μας οδηγητε στην καταστοφη με μαθηματικη ακριβεια. θα τα πουμε στις εκλογες ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία