BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Ως τέλος Ιουλίου αιτήσεις ΕΛΓΟ για μαθήματα σε Νέους

Τις προτάσεις του για 15 μέρες από την έκδοση της σχετικής πρόσκλησης καλείται να στείλει ο ΕΛΓΟ Δήμητρα προκειμένου να χρηματοδοτηθεί για να κάνει τα μαθήματα σε Νέους Αγρότες, δικαιούχους της β’ πρόσκλησης σε Πελοπόννησο, Βόρειο Αιγαίο και Δυτική Μακεδονία.

2
0

Ειδικότερα, σχετική εγκύκλιος δίνει στον ΕΛΓΟ Δήμητρα τη δυνατότητα να υποβάλει πρόταση πράξης, προκειμένου να ενταχθεί και χρηματοδοτηθεί στο πλαίσιο του Μέτρου 01 και της Δράσης 1.1.1 «Δράσεις Κατάρτισης και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για νέους γεωργούς και μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις» του ΠΑΑ 2014-2020, για τους δικαιούχους της 1ης Προκήρυξης του Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020, έτους 2016 και για τις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου και Δυτικής Μακεδονίας».

Βρείτε εδώ τη σχετική Πρόσκληση ΕΛΓΟ για μαθήματα στους Νέους Αγρότες.pdf

Οδηγίες υποβολής αίτησης

5.1 Ο Δικαιούχος υποβάλλει ηλεκτρονικά την πρόταση του στο ΟΠΣΑΑ (www.opsaa.gr/RDIIS). Για τον σκοπό αυτό, απαιτείται τα στελέχη του Δικαιούχου, να διαθέτουν ατομικό κωδικό πρόσβασης στο ΟΠΣΑΑ. Οδηγίες για έκδοση κωδικού χρήστη στο ΟΠΣΑΑ βρίσκονται στην ηλεκτρονική δ/νση του ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr), στον σύνδεσμο «ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ»

5.2 Η πρόταση υποβάλλεται μέσω ΟΠΣΑΑ και μόνο η αίτηση στήριξης υποβάλλεται υπογεγραμμένη στην

ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΑΑ στη διεύθυνση: Λ. ΑΘΗΝΩΝ 54-56, 10441, Αθήνα

Ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής πρότασης: Από την ημερομηνία έκδοσης της Πρόσκλησης

Ημερομηνία λήξης ηλεκτρονικής υποβολής πρότασης: Δεκαπέντε εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης της Πρόσκλησης

Ημερομηνία υποβολής υπογεγραμμένης αίτησης στήριξης στην ΕΥΕ ΠΑΑ: Πέντε εργάσιμες ημέρες μετά την λήξη της ηλεκτρονικής υποβολής

Δεν θα γίνεται δεκτή αίτηση στήριξης πέραν των ανωτέρω προθεσμιών και αίτηση για την οποία δεν έχει προηγηθεί η ηλεκτρονική υποβολή της πρότασης στο ΟΠΣΑΑ.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία