BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Μέχρι τον Ιούλιο η αξιολόγηση των 5.000 Σχεδίων Βελτίωσης

Πιάνει δουλειά αμέσως η εταιρεία συμβούλων EURICON ΕΠΕ, μετά την υπογραφή της σύμβασης με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, την Παρασκευή 9 Μαρτίου. Η εταιρεία έχει ήδη παραλάβει στη Θεσσαλονίκη περίπου 1.300 φακέλους Σχεδίων Βελτίωσης, οι οποίοι μεταφέρθηκαν την Παρασκευή με τη βοήθεια των υπαλλήλων της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

Μέχρι τον Ιούλιο η αξιολόγηση των 5.000 Σχεδίων Βελτίωσης

2
2
Θα φυλαχθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ΔΕΘ, όπου θα ξεκινήσουν με γοργό ρυθμό οι αξιολογήσεις. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας διαβεβαίωσαν το Agronews ότι θα καταβληθούν υπεράνθρωπες προσπάθειες, ώστε μέχρι το τέλος Απριλίου να παραδοθούν στην αρμόδια υπηρεσία τουλάχιστον 2.000 φάκελοι και μέχρι τον Ιούλιο να ολοκληρωθεί το τεράστιο έργο της αξιολόγησης των 5.000 φακέλων.
Έτσι, μετά την αποστολή των σχετικών εγκρίσεων, θα μπορέσει να «τρέξει» ζεστό χρήμα στην αγορά των γεωργικών μηχανημάτων μέσα στο καλοκαίρι και να δοθεί μια ώθηση στην ανάπτυξη του αγροτικού τομέα. Σε αυτή τη λογική η EURICON θέλει να αυξήσει τους γεωπόνους της στην Ομάδα Έργου και αυτή την περίοδο αναζητεί άτομα μέσω της αγοράς εργασίας, για να τα προσλάβει με σύμβαση μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. Βασική προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι γεωτεχνικοί να μην παρέχουν άλλη υπηρεσία ή έργο για λογαριασμό ενδιαφερόμενου ή υποψηφίου δικαιούχου ή δικαιούχου σε σχέση με έργο προτεινόμενο προς ένταξη ή έργο εγκεκριμένο και υλοποιούμενο στο πλαίσιο του Μέτρου 121 του Άξονα 1 του ΠΑΑ (Σχέδια Βελτίωσης). Επίσης, δεν θα πρέπει να είναι δικαιούχοι έργων στο πλαίσιο του ίδιου Μέτρου.
Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

14-03-2012 15:45ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Καλησπέρα Ξέρουμε με τι σειρά θα εξεταστούν τα σχεδία βελτίωσης και εάν τα αποτελέσματα ανακοινωθούν όλα μαζί ή τμηματικά Ευχαριστώ Μαρκάκης φίλιππος

Απάντηση

13-03-2012 12:56vaggelis

eiste pseftes k alites! afou prwta mas pirate ena karo xrimata gia tis meletes twra mas douleuete gia tis aksiologiseis.exei perasei tosos kairos apo to proigoumeno kalokairi k akomh tipota.tote den kserate oti einai 7700 oi fakeloi?8a deide oti 8a egri8oun ligoi k 8a xrimatodoti8oun akomi ligoteroi.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία