BACK TO
TOP
Φιλοξενία

Πάνω από 400 άτομα στο BBQ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με εξαιρετική διάθεση, περισσότεροι από 400 φίλοι της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής συμμετείχαν στην πρώτη φιλανθρωπική εκδήλωση της χρονιάς: το «BBQ στο Αγρόκτημα».

Πάνω από 400 άτομα στο BBQ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

4
0

Πραγματοποιήθηκε στο δασάκι, το μεσημέρι της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου και διοργανώθηκε από τον «Σύλλογο Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής».


Από αριστερά, οι κ.κ. Πάρης Πετράς, Πάνος  Κανέλλης και Δημήτρης Σλαβούδης.

Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν –κάτω από τον λαμπρό ήλιο και το ελαφρύ δροσερό αεράκι- ένα εξαιρετικό γεύμα που ετοίμασαν οι σπουδαστές της Σχολής.


Οι μαθητές της Σχολής, χόρεψαν για τους καλεσμένους της εκδήλωσης.

Επίσης, είχαν την δυνατότητα να ξεναγηθούν με τρακτέρ και πλατφόρμα στο καταπράσινο περιβάλλον της, ενώ τα εκπαιδευτικά στελέχη της Σχολής είχαν προετοιμάσει ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για τα παιδιά, τα οποία ευχαριστήθηκαν το φαγητό και το παιχνίδι.


Από αριστερά, οι κ.κ. Γιώργος Βιλδιρίδης, Σάββας Κάλφας, Θύμης Ευθυμιάδης και Γιάννης Ακκάς.


Διαχρονικά, το «BBQ στο Αγρόκτημα» στηρίζει τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Έτσι και φέτος, οι συμμετέχοντες απέδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τους μαθητές και τους σπουδαστές και συνέβαλαν στην ενίσχυση των εκπαιδευτικών σκοπών της Σχολής και του Perrotis College, καθώς και του Προγράμματος Υποτροφιών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία