BACK TO
TOP
Φιλοξενία

Ύμνος στα προϊόντα της μανιάτικης γης από το εστιατόριο «Ανερούσα»

Εκ νέου το εστιατόριο του, Ανερούσα, παρουσιάζει το Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa που ξεπροβάλλει μέσα από τα κοραλλένια νερά του κόλπου του Οιτύλου, προσκαλώντας και προκαλώντας το κοινό του σε ξεχωριστές απολαυστικές γαστρονομικές εμπειρίες με την εγγυημένη υπογραφή του καταξιωμένου chef Χριστόφορου Πέσκια.

Ύμνος στα προϊόντα της μανιάτικης γης από το εστιατόριο «Ανερούσα»

11
0
Η όμορφη βεράντα του εστιατορίου που αναδεικνύει τη γραφικότητα και τη μοναδικότητα του τοπίου είναι ιδανική για να απολαύσετε τα υπέροχα καλοκαιρινά πιάτα με αρώματα Ελλάδας.



Με πρώτες ύλες της Μανιάτικης γης, ολόφρεσκα προϊόντα τοπικής παραγωγής και σύγχρονες τεχνικές, το Ανερούσα προσφέρει μεσογειακές γεύσεις διατηρώντας την ελληνική παράδοση.

Πιάτα όπως η μανιάτικη μακαρονάδα με σύγκλινο, ξερή μυζήθρα και αυγό μάτι, ο δροσερός ντάκος με τριμμένη ντομάτα, μανιάτικες ελιές τσακιστές και σφέλλα, ο σολομός στη σχάρα με σάλτσα πορτοκάλι, συνοδευόμενα από την εντυπωσιακή λίστα κρασιών που διαθέτει το εστιατόριο, σας ταξιδεύουν δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στις γεύσεις και στα αρώματα της Ελλάδας και του καλοκαιριού.

Παραπονεμένοι βέβαια δε μένουν ούτε οι λάτρεις του γλυκού, καθώς η μους πορτοκαλιού, οι μαρέγκες με φράουλες, ο παραδοσιακός κορμός με παγωτό βανίλια, το Semifredo αλλά και το υπέροχο μιλφέιγ με κρέμα Patisserie δημιουργούν γλυκές χρωματιστές γεύσεις στον ουρανίσκο ολοκληρώνοντας έτσι μια καλοκαιρινή μοναδική γευστική εμπειρία που θα θέλετε να ξαναζήσετε.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία