BACK TO
TOP

Branding

theodwros-gewrgopoulos

Στη Γεωργική Ακαδημία της Φλωρεντίας (Accademia dei Georgofili), το παλαιότερο ίδρυμα στην Ευρώπη αφιερωμένο στις γεωργικές σπουδές εντάχθηκε ο Διευθυντής του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου Θεόδωρος Γεωργόπουλος.

xrusoi-skoufoi-mpoutari-oinopeiia

Τα Οινοποιεία Boutari υποστήριξαν για δεύτερη χρονιά τον θεσμό των “Χρυσών Σκούφων”, την κορυφαία διοργάνωση γαστρονομίας, κατά τη διάρκεια της οποίας οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις νέες ετικέτες κρασιών της οινοποιίας

kefir-olympos

Η ΟΛΥΜΠΟΣ περήφανα ανακοινώνει ότι το Κεφίρ µε φρούτα ψηφίστηκε ως το «Προϊόν της Χρονιάς 2024» στην κατηγορία του, από τους Έλληνες καταναλωτές, στον μεγαλύτερο και σημαντικότερο θεσμό βράβευσης διεθνώς σχετικά µε την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών.

aktinidia-nea-zilandia-zespri

Μεγαλύτερη και πρωιμότερη αναμένεται να είναι η διακίνηση των ακτινιδίων της Zespri για τη φετινή σεζόν, καθώς η εταιρεία στοχεύει στην πώληση περίπου 70 εκατομμυρίων κιβωτίων στην Ευρώπη.

mpura-nhsos

Η μπύρα ΝΗΣΟΣ ξεχώρισε στη λαμπερή τελετή απονομής των Tourism Awards 2024, λαμβάνοντας την κορυφαία, πλατινένια διάκριση στην ενότητα “Brand Greece”. Η εν λόγω βράβευση αποτελεί αναγνώριση της συνεισφοράς της ΝΗΣΟΣ στην ανάδειξη και προβολή του τόπου καταγωγής της της Τήνου, των Κυκλάδων, των νησιών μας και ευρύτερα της χώρας μας και κατ’ επέκταση του ελληνικού brand name.

efet-logo

Πρωτόκολλο συνεργασίας για τον έλεγχο των τροφίμων μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης και ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ κ. Αντώνης Ζαμπέλας.

viozwkat-neo-proion

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ σε συνεργασία με την Ariston Nutrition εισήγαγε στην Ελληνική αγορά ένα καινοτόμο προϊόν, το οποίο τάραξε τα θολά νερά της ντόπιας βοοτροφίας, προσφέροντας μία φρέσκια και προπάντων πρακτική προσέγγιση στο χρόνιo θέμα της έλλειψης εργατικού δυναμικού και της πεπαλαιωμένης τεχνογνωσίας στην διατροφή των μηρυκαστικών.

sinergasia-GWC-limnos-wines

Την ανάθεση της αποκλειστικής διάθεσης των οίνων της Limnos Organic Wines στην «Ελληνικά Κελλάρια Οίνων» για την εγχώρια αγορά και διεθνή αγορά αφορά η στρατηγική συνεργασία που σύναψαν οι δύο εταιρείες.

upotrofia-mparmpa-staths_2

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στηρίζει έμπρακτα τη νέα γενιά αγροτών με τη χορήγηση δύο πλήρων διετών υποτροφιών σε παιδιά παραγωγών της για φοίτηση στο Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

agrino-rice-chips

Απαντώντας στις διεθνείς διατροφικές τάσεις και σε συνέχεια της μεγάλης αποδοχής των ρυζογκοφρετών της, η Agrino λανσάρει μια παγκόσμια καινοτομία στα snacks: τσιπς από ελληνικό καστανό ρύζι, όσπρια και φυσικά συστατικά.

2024_04_15_DT_BARILLA_REPTRAK_2024

Η Barilla εξασφάλισε την 29η θέση συνολικά, κερδίζοντας τέσσερις θέσεις σε σχέση με το 2023 και απέκτησε την πρωτιά ανεβαίνοντας μία θέση στην ειδική κατάταξη της RepTrak® που καταρτίζει κάθε χρόνο τον κατάλογο των εταιρειών με την καλύτερη παγκόσμια φήμη λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα των προϊόντων και τις αξίες της εταιρείας.

agro-hellas

Η Agrohellas SA επιλέγει τη NetU Hellas SA για την υλοποίηση της πλατφόρμας Salesforce AI CRM για τον ολιστικό επαναπροσδιορισμό της διαχείρισης πελατειακών σχέσεων και για την βελτίωση της λειτουργικής αποδοτικότητάς της.

mosxatos-leukos-kshros

Ιδιαίτερο το γεωφυσικό ανάγλυφο της Σάμου με τις μεγάλες κλίσεις του εδάφους, επιβλητικούς ορεινούς όγκους, χωριά-αετοφωλιές και κατοίκους εργατικούς που αγαπούν την καλλιέργεια του μοσχάτου, σε πατρογονικές πεζούλες ξερολιθιάς.

sweet-snaps

Με τη συνεχή αύξηση της ζήτησης για φρέσκα και γευστικά σνακ, η Nature Fresh Farms κατανοεί τις εξελίξεις των προτιμήσεων των καταναλωτών. Ως εκ τούτου, εισάγει στην αγορά νέες, πολύχρωμες, γλυκές πιπεριές με την επωνυμία Sweet S'NAPS™.

WEST_MACEDONIA_UNI_KIR-YIANNI_Memorandum

Μια σημαντική σύμπραξη της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του Κτήματος ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ υπεγράφη την Τετάρτη 10 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στην Κοζάνη, παρουσία του Πρύτανη του Ιδρύματος, Καθηγητή Θεόδωρου Θεοδουλίδη, και του Οινοποιού και Διευθύνοντος Συμβούλου του Κτήματος, Στέλλιου Μπουτάρη.

PINDOS_Chefs_Choice_Platinum_Award_2024

Με υπερηφάνεια ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ ανακοινώνει μία ακόμα διάκριση και συγκεκριμένα για το Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής ΠΙΝΔΟΣ που αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής στα φετινά Chefs Choice Awards 2024, κερδίζοντας το Platinum Βραβείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία