BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Επιχειρηματίες γαλακτοκομικών συναντώνται στη Θεσσαλία

Επιχειρηματικές συναντήσεις (B2B) μεταξύ επιχειρήσεων της αλυσίδας του γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων της Θεσσαλίας και επιχειρήσεων αγροτικής βιομηχανίας, παροχής υπηρεσιών κλπ. για την περαιτέρω διερεύνηση συνεργασιών διοργανώνουν η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του προγράμματος LACTIMED.

Βόμβα στα θεμέλια της αγελαδοτροφίας η διάρκεια στο γάλα

20
0

Στις συναντήσεις μπορούν να συμμετάσχουν τυροκομικές μονάδες, Αγροτικοί και  Κτηνοτροφικοί Συνεταιρισμοί, Σημεία Πώλησης – Σούπερ Μάρκετ, Γυναικείοι Συνεταιρισμοί, Συμβουλευτικές εταιρείες κ.α.

Οι ανάγκες, όπως έχουν διαγνωστεί από την πλευρά των τυροκομικών και αγροκτηνοτροφικών επιχειρήσεων, συνοψίζονται στα εξής:

-Διεύρυνση των συνεργασιών για προώθηση τυροκομικών προϊόντων σε Ελλάδα και εξωτερικό

-Υποστήριξη σε θέματα παραγωγικής διαδικασίας και ανάπτυξης νέων προϊόντων

-Υποστήριξη σε θέματα marketing

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 24 Ιουνίου από 17.00 ως 21.00 στη Λάρισα.

Για την καλύτερη οργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο: Σφάλμα! Η αναφορά της υπερ-σύνδεσης δεν είναι έγκυρη.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος: Γιώργος Ασωνίτης, Ράνια Θεοδοσοπούλου, Ακαδημίας 6, 10671 ΑΘΗΝΑ, τηλ 210 3387104

Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, Ηρώων Πολυτεχνείου 60, Τ.Κ. 41335, Λάρισα Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αλεξάνδρου Θεόδωρος, Τηλέφωνο/Φαξ: 2410-626943, mail: info@entre.gr

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα LACTIMED (www.lactimed.eu) προβλέπει την εκπόνηση και την εφαρμογή ενός σχεδίου προώθησης των μεσογειακών γαλακτοκομικών προϊόντων. Στόχος είναι η προώθηση συνεργασιών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, η οργάνωση δραστηριοτήτων και ο σχεδιασμός επενδύσεων ώστε να στηριχθούν τα γαλακτοκομικά προϊόντα µε θεσσαλικά χαρακτηριστικά και να δρομολογηθεί η έμπρακτη προώθηση τους, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία