BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Την ελληνική συμμετοχή στην Seafood Expo Global 2014 οργάνωσε η Promo Solution

To σύνολο της ελληνικής συμμετοχής στην μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση του κλάδου των ιχθυηρών και θαλασσινών Seafood Expo Global 2014 οργάνωσε και φέτος η Promo Solution.

Την ελληνική συμμετοχή στην Seafood Expo Global 2014 οργάνωσε η Promo Solution

3
0
Συγκεκριμένα, η Seafood Expo Global 2014 πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες από τις 6 έως τις 8 Μαΐου 2014 και φιλοξένησε περισσότερους από 1.700 εκθέτες από 75 εθνικότητες και 26.000 εμπορικούς επισκέπτες από 145 χώρες
Για 14η συνεχή φορά χρονιά η Promo Solution στήριξε την εξωστρέφεια του κλάδου των ελληνικών ιχθυοκαλλιεργειών και ιχθυηρών με την οργάνωση της συμμετοχής και των 7 ελληνικών εταιριών που έλαβαν μέρος στην έκθεση: ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ, ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ

Για 3η συνεχόμενη φορά η Promo Solution ανέλαβε την χωροταξική μελέτη, τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την λειτουργία του συλλογικού κλαδικού περιπτέρου των ελληνικών επιχειρήσεων ιχθυοκαλλιέργειας με ενιαίους χώρους υποδοχής και bar, το οποίο φιλοξένησε την πλειονότητα του κλάδου, των ιχθυοκαλλιεργειών προβάλλοντας την δεσπόζουσα θέση της Ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας στην Μεσόγειο αλλά και παγκοσμίως

Για δεύτερη φορά φέτος στην έκθεση SEG 2014, η Promo Solution συνεργάστηκε με το νέο φορέα εξωστρέφειας ENTERPRISE GREECE του οποίου ανέλαβε την οργάνωση των δυο περιπτέρων του: ένα στο τμήμα των νωπών και ένα στο τμήμα των κατεψυγμένων προϊόντων, στο πλαίσιο υλοποίησης δύο σχετικών κοινοτικών προγραμμάτων που χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας 2007-2013 (συγκεκριμένα πρόκειται για τα προγράμματα «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Προώθησης Κατεψυγμένων Αλιευμάτων» και «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Προώθησης Ευρύαλων Μεσογειακών Ειδών»)

Στα πλαίσια της ελληνικής συμμετοχής, καθημερινά ο γνωστός Chef κος Κώστας Βασάλος και η ομάδα του οργάνωναν live cooking sessions προσδίδοντας στην ελληνική συμμετοχή μια παραπάνω νότα ζωντάνιας και φέρνοντας τους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης σε επαφή με την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με πρώτες ύλες από τα προϊόντα των συμμετεχόντων ελληνικών εταιριών.

Την 2η ημέρα λειτουργίας της έκθεσης, το γραφείο Ο.Ε.Υ. της πρεσβείας της Ελλάδος στις Βρυξέλλες οργάνωσε σε συνεργασία με την Enterprise Greece και την Promo Solution ειδική εκδήλωση προώθησης -networking lunch- με τη συμμετοχή των Ελλήνων εκθετών, όπου προσκλήθηκαν επίσης αγοραστές ιχθυηρών, εισαγωγείς θαλασσινών, δημοσιογράφοι και διαμορφωτές της κοινής γνώμης, καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου του Βελγίου και ελληνικών επαγγελματικών φορέων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Κοινοτική Επίτροπος Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας κα Μαρία Δαμανάκη η οποία ξεναγήθηκε και στα περίπτερα των ελληνικών επιχειρήσεων, ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Βέλγιο Κωνσταντίνος Χαλαστάνης, ο Πρέσβης της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ε.Ε. Ανδρέας Παπασταύρου καθώς και μεγάλο κλιμάκιο από διπλωματικά στελέχη
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία