BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Ετοιμάζεται Όμιλος Ελληνικής Μεσογειακής Διατροφής

Την ανάδειξη και προώθηση των ελληνικών προϊόντων στις αγορές, με την αξιοποίηση της Ελληνικής Μεσογειακής Διατροφής, θα έχει ως στόχο ο νέος ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - (Greek Mediterranean Diet CLUB), μία νέα υπηρεσία της 7ης Ελαιοτεχνίας 2015, έκθεση ελιάς και ελαιολάδου.

Ετοιμάζεται Όμιλος Ελληνικής Μεσογειακής Διατροφής

1
0
«Ο στόχος είναι να γίνονται κοινές δράσεις προώθησης -ειδικά στο εξωτερικό- που οι περισσότεροι μόνοι τους δεν μπορούν να τις κάνουν», υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Έτσι, θα αναδειχθούν οι εταιρίες και τα ελληνικά προϊόντα συνολικά.

Στο πρώτο 15ήμερο του Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη διακηρυκτική συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας

Mastermind team είναι ομάδα ανθρώπων οι οποίοι συναντιούνται τακτικά για να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον σε επαγγελματικά ή προσωπικά προβλήματα, με μεγαλύτερη πηγή ενέργειας και δύναμης, μοιράζοντας ικανότητες, ιδέες (brainstorming) και ενθάρρυνση μεταξύ τους.

Οφέλη της mastermind ομάδας είναι:

- Ενθουσιώδης υποστήριξη

- Πρόσβαση σε βοηθήματα

- Η άποψη των άλλων ανθρώπων

- Ταχύτερη πρόοδο και υπευθυνότητα

- Διαρκής χαρά, ενέργεια και ορμή

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η ομάδα Mastermind μοιάζει με αεροπορικό ταξίδι. Ένας προορισμός, ένας κυβερνήτης, ένας συγκυβερνήτης, μερικά άτομα πλήρωμα καμπίνας, πολλοί συνταξιδιώτες. Ένας χώρος-craftboard, συντονισμός στην ώρα πτήσης, πειθαρχία στις θέσεις των καθισμάτων και στην συμπεριφορά. Τερματικός σταθμός, συνέχεια της δραστηριότητας των ταξιδιωτών μετά την άφιξη.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για την συνάντηση του ξενοδοχείου στο info@GreekMediDiet.gr στέλνοντας ονοματεπώνυμο, κινητό και το προσωπικό email

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «θέλουμε να συμμετάσχουν μαζί μας, λίγες επιλεγμένες δυναμικές επιχειρήσεις που «ψάχνονται» και θέλουν να χρησιμεύσουν και ως βέλτιστες πρακτικές στον νέο Φορέα για την ανάδειξη και προώθηση του Ελληνικών προϊόντων στις αγορές. Για τον λόγο αυτόν η πρώτη μας συνάντηση δεν θα είναι ανοικτή στο κοινό. Θα συμμετάσχουν μόνο επιχειρηματίες με ατομική πρόσκληση».
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία