BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Με εγχώριο κρέας ταράνδου θα καλυφθούν οι ελλείψεις στη ρωσική Άπω Ανατολή

Στο κρέας ταράνδου στρέφονται οι αρχές της ρωσικής περιοχής της Άπω Ανατολής Τσουκότκα, προκειμένου να καλύψουν τα κενά που δημιουργήθηκαν με την εφαρμογή του εμπάργκο από μέρους της Ρωσικής Ομοσπονδίας στις εισαγωγές γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νορβηγία.

Με εγχώριο κρέας ταράνδου θα καλυφθούν οι ελλείψεις στη ρωσική Άπω Ανατολή

1
0

Το εμπάργκο εφαρμόστηκε σαν απάντηση στις οικονομικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία από τις παραπάνω χώρες, λόγω της προσάρτησης της Κριμαίας και της «στήριξης των ρωσόφωνων αυτονομιστών στη Νοτιοανατολική Ουκρανία».

Οι μονάδες που εκτρέφουν άγριους τάρανδους έχουν ήδη αρχίσει τη διανομή κρέατος σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, νοσοκομεία, επιχειρήσεις και εμπορικά καταστήματα. Όπως φαίνεται η κίνηση αυτή έχει διπλό όφελος, αφού έτσι αφενός τονώνεται η τοπική οικονομία, αφ’ ετέρου το κρέας του ταράνδου είναι πιο υγιεινό από αυτό των βοοειδών και των αιγοπροβάτων, αφού έχει λιγότερο λίπος.

Οι τοπικές αρχές της Τσουκότκα έχουν επίσης ξεκινήσει συζητήσεις με εγχώριους παραγωγούς προκειμένου να βρουν εναλλακτικές λύσεις για την κάλυψη των τοπικών αναγκών σε άλλα είδη διατροφής, όπως τα κοτόπουλα, τα μήλα και οι πατάτες, τα οποία εισάγονταν από τις ΗΠΑ.

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία