BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Ξεκινάει η παγκόσμια πλατφόρμα αγοραπωλησιών Basketo.co

Τέλος Σεπτεμβρίου αναμένεται να λανσαριστεί παγκοσμίως το Basketo.co, που φιλοδοξεί να καταστήσει κερδισμένους τους αγρότες, σύμφωνα με τον Βασίλη Μπαρτζώκα, Γενικό Διευθυντή του Basketo.

Ξεκινάει η παγκόσμια πλατφόρμα αγοραπωλησιών Basketo.co

1
0

Πρόκειται για ένα δωρεάν παγκόσμιο online marketplace όπου αγρότες απ’ όλο τον κόσμο μπορούν να τοποθετήσουν τα προϊόντα τους και τις διαθέσιμες ποσότητες, και αγοραστές απ’ όλες τις χώρες (μεγάλα ή μικρά markets, χονδρέμποροι, διανομείς κτλ.) να αγοράσουν απ’ ευθείας από τον αγρότη μέσα από το Basketo. Με απλά λόγια ο αγρότης έχει πια την δύναμη να προσεγγίσει οποιονδήποτε αγοραστή θέλει εντός και εκτός Ελλάδος.

Πώς λειτουργεί το «καλάθι του αγρότη»

Ο αγρότης μπορεί να διαθέσει τα προϊόντα του απλώς ανεβάζοντας φωτογραφίες από την παραγωγή του, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος του, και την επιθυμητή τιμή πώλησης. Τα προϊόντα αυτομάτως κατηγοριοποιούνται και είναι διαθέσιμα παγκοσμίως για να τα ανακαλύψει οποιοσδήποτε τα ψάχνει. Οι αγοραστές απ’ όλο τον κόσμο που αναζητούν σχετικά προϊόντα ενημερώνονται ανάλογα με τις ανάγκες τους και αν θέλουν μπορούν να δημοπρατήσουν μία τιμή και σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να κάνουν την αγορά. Ο αγοραστής πληρώνει μέσα από το Basketo.co και ορίζει τον τρόπο αποστολής ενώ τόσο ο αγρότης όσο και ο αγοραστής παίρνει αυτόματα σχετικές προτάσεις από το Basketo.co για συνεργάτες στην συσκευασία, την μεταφορά ή άλλα θέματα που αφορούν την ολοκλήρωση της παραγγελίας εφόσον το επιλέξουν. Το θετικότατο στοιχείο που θα ευνοήσει τους μικρούς παραγωγούς είναι ότι το Basketo.co θα έχει σύντομα την δυνατότητα να αθροίζει μικρές ποσότητες προϊόντων ίδιας κατηγορίας και τις προτείνει ως μία στον αγοραστή. Έτσι πολλοί μικροί μαζί μπορούν να καλύψουν μία μεγάλη παραγγελία! Όλη η χρήση είναι δωρεάν και το Basketo.co κρατά μόνο ένα μικρό ποσοστό, 3% για την κάθε επιτυχημένη συναλλαγή που γίνεται εκεί.

Το Basketo.co ένα πολύτιμο εργαλείο σύγκρισης και αξιολόγησης για τους αγοραστές. Και όλα αυτά μέσα από ένα όμορφα σχεδιασμένο website με απλές, γρήγορες διαδικασίες, καμία γραφειοκρατία και χωρίς μεσάζοντες και καπέλα! Το Basketo.co προωθεί έτσι την εξωστρέφεια και την δυνατότητα δημιουργίας νέων καναλιών διανομής σε διεθνές επίπεδο.

Παρέχει νέα πηγή εσόδων για τους παραγωγούς/αγρότες, τους διευκολύνει στην εύρεση νέων αγοραστών σε τοπικές και παγκόσμιες αγορές, εξασφαλίζει και ενθαρρύνει τις μακροχρόνιες συνεργασίες με τους αγοραστές, απλοποιεί τις διαδικασίες παραγγελιοληψίας αλλά και παρακολούθησης των συναλλαγών, εκπαιδεύει τους αγρότες στην αξιοποίηση της τεχνολογίας προς όφελός τους, τους δίνει δωρεάν πρόσβαση για να διαθέσουν τα προϊόντα τους στην τοπική και παγκόσμια αγορά, ενθαρρύνει και προωθεί την ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας δίνοντας κίνητρα στους αγρότες να δούνε τον ανταγωνισμό τους, τις τιμές της αγοράς ώστε να γίνουν ποιοτικά και οικονομικά καλύτεροι, επιβραβεύει τους συνεπείς και με ποιοτικά χαρακτηριστικά παραγωγούς, απελευθερώνει την αγορά των φρούτων και λαχανικών και αυξάνει τα κέρδη τους.

Αποτελεί έναν έμπιστο και ασφαλή συνεργάτη για τους αγοραστές γιατί διευκολύνει την εύρεση και σύγκριση προϊόντων, ποιότητας, τύπων και τιμών, επιτρέπει και την δημοπράτηση τιμής, επιβραβεύει τους συνεπείς οικονομικά αγοραστές, εκπαιδεύει παράλληλα νέους αγρότες να χρησιμοποιούν και αυτόν τον τρόπο πώλησης και άρα δίνει στον αγοραστή περισσότερη ποικιλία και διαφορετικές επιλογές ποιότητας και τιμών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο στην σύνδεση αυτή

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία