BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Πληθωρική παρουσία για την Έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις» στην 79η ΔΕΘ

Μεγάλη ήταν η προσέλευση στην έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις» στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της 79ης Διεθνούς Έκθεσης.

Πληθωρική παρουσία για την Έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις» στην 79η ΔΕΘ

0
0

Οι πύλες άνοιξαν για το κοινό το περασμένο Σάββατο και ένα είναι το μόνο σίγουρο: ότι οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από την ποιότητα και το κύρος της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύσεις». Αυτό αποδεικνύει η αθρόα προσέλευση των ενδιαφερομένων, που «τίμησαν» με την παρουσία τους διοργανωτές αλλά και τους εκθέτες, συνεταιρισμούς και ιδιώτες. Οι οποίοι ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να εμπορευτούν τα ποιοτικά τους προϊόντα και να αναδείξουν τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα στο κοινό.

Δεδομένη, λοιπόν, από τις πρώτες κιόλας μέρες η επιτυχία για την Έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις», καθώς το περίπτερο 2 στη ΔΕΘ έγινε τόπος συνάντησης για χιλιάδες κόσμου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν κάθε λογής, ποιοτικά, τρόφιμα και ποτά από επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες προμηθεύτηκαν προϊόντα, όπως ελαιόλαδο, μέλι, τυριά, γλυκά, μαρμελάδες, αλλαντικά, παξιμάδια, σταφίδες, παστέλια, κοτόπουλα, ροδάκινα, όσπρια, ζυμαρικά και πολλά άλλα.

Το ωράριο της Έκθεσης, η οποία θα συνεχιστεί μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου είναι 16.00 – 22.00 τις καθημερινές και 10.00 – 22.00 το Σαββατοκύριακο.

Υπεύθυνος Συμμετοχών: Σοφοκλής Μποτονάκης τηλ.6909909500

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία