BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Δωρεάν διανομή ροδάκινων και νεκταρινιών στο Δήμο Καλαμάτας

Στην διανομή ροδάκινων και νεκταρινιών, τα οποία εξασφαλίστηκαν από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βέροιας Venuw Growers, προχώρησε, την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Καλαμάτας.

Δωρεάν διανομή ροδάκινων και νεκταρινιών στο Δήμο Καλαμάτας

0
0
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, πρόκειται για προϊόντα προοριζόμενα για δωρεάν διανομή, χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα φρούτα έφθασαν στην Καλαμάτα με φορτηγό ψυγείο και ανέρχονταν σε περίπου 20 τόνους, η δε διανομή τους έγινε στο βόρειο χώρο στάθμευσης της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας

Η Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας είχε δώσει στους δικαιούχους υπηρεσιακά σημειώματα, την Τρίτη και την Τετάρτη 16 και 17 Σεπτεμβρίου, ενώ εξυπηρετήθηκαν και δικαιούχοι που πληροφορήθηκαν τη διαδικασία την τελευταία στιγμή. Υπάλληλοι του Δήμου Καλαμάτας ξεφόρτωσαν τα φρούτα και η διανομή έγινε από τις Υπηρεσίες του Δήμου χωρίς να εκφρασθεί κανένα παράπονο, από τις 8.30 μέχρι τις 12.30 περίπου

Φρούτα παρέλαβαν περί τους 1.800 με 2.000 δικαιούχοι του Δημοτικού Παντοπωλείου, 200 – 250 τρίτεκνες οικογένειες, γύρω στις 500 πολύτεκνες οικογένειες, ενώ δόθηκαν περί τα 1.400 κιλά σε Ευαγή Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας και μία ποσότητα κατέληξε στους δικαιούχους του δημοτικού συσσιτίου.  
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία