BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό Ecotrophelia τα ελληνικά «Carobites»

Στο Παρίσι θα βρεθεί τον Οκτώβριο, η ομάδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με το καινοτόμο προϊόν της «Carobites», που κατέκτησε την 1η θέση στον Εθνικό Διαγωνισμό Ecotrophelia 2014, που διοργάνωσε ο ΣΕΒΤ.

Οι φοιτητές θα «κονταροχτυπηθούν» στην Ecotrophelia

0
0
Η ομάδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών θα παρουσιάσει το προϊόν «Carobites» στον ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Ecotrophelia, που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών «SIAL 2014». Η ελληνική ομάδα θα διαγωνιστεί με τους νικητές των υπόλοιπων 15 ευρωπαϊκών χωρών, που συμμετέχουν στο Διαγωνισμό. Το «Carobites», που κέρδισε το 1ο Βραβείο στον Ελληνικό Διαγωνισμό, αποτελεί ένα επιδόρπιο-σνακ οικολογικού χαρακτήρα, υψηλής διατροφικής αξίας και χαμηλών λιπαρών, το οποίο συνδυάζει τη φυσική γλυκύτητα του χαρουπιού με την καινοτόμο τεχνολογία των εδώδιμων επικαλύψεων

Με αφορμή τον επικείμενο διαγωνισμό ο Πρόεδρος του ΣΕΒΤ, Ευάγγελος Καλούσης, δήλωσε: «Είμαστε αισιόδοξοι για την ελληνική συμμετοχή καθώς τα παιδιά έχουν δουλέψει σκληρά και έχουν αναπτύξει ένα καινοτόμο προϊόν, που αναδεικνύει την ευρηματικότητα και δημιουργικότητά τους. Για εμάς “η Ανταγωνιστικότητα και η Καινοτομία" αποτελούν τις κορυφαίες προτεραιότητές μας και αναγνωρίζονται ως κύριοι μοχλοί ανάπτυξης. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι, που προωθούμε στην Ευρώπη συμμετοχές οι οποίες προβάλλουν τη δυναμική του Κλάδου μας αλλά και το θετικό και ικανό πρόσωπο της Ελλάδας».

Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «SIAL», που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του Κλάδου Τροφίμων και Ποτών, συγκεντρώνοντας πάνω από 6.000 προμηθευτές από 100 χώρες και 160.000 αγοραστές από 180 χώρες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία