BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Έρχεται ο πρώτος διαγωνισμός κρεοπωλών στη Meat Days

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής, θα πραγματοποιηθεί, στο πλαίσιο της 3ης Έκθεσης Meat days, ο «1ος Διαγωνισμός Κρεοπωλών».

Έρχεται ο πρώτος διαγωνισμός κρεοπωλών στη Meat Days

2
0
Ο εν λόγω διαγωνισμός που τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (ΠΟΚΚ), του περιοδικού Meat Place και της εταιρείας Provil και αποσκοπεί στην ανάδειξη της δημιουργικότητας και της φαντασίας των επαγγελματιών του κλάδου, περιλαμβάνει (εκ μέρους κάθε διαγωνιζομένου) την επιτόπου παρασκευή και παρουσίαση ενός κρεατοσκευάσματος, που μπορεί να είναι πρόταση για κυρίως γεύμα ή ιδέες για BBQ, με υλικά που θα του δοθούν από την επιτροπή και θα βρίσκονται κλειστά σε ένα μαύρο κουτί (Black Box)

Ανάμεσα σε αυτά θα περιλαμβάνονται ένα είδος κρέατος (χοιρινό, μοσχάρι, αρνί, πουλερικά), λαχανικά, καρυκεύματα αλλά και άλλα απαραίτητα υλικά που θα έχουν προεγκριθεί από την επιτροπή. Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει να ετοιμάσει και να παρουσιάσει το κρεατοσκεύασμα, έτσι ώστε να είναι έτοιμο για ψήσιμο και κατάλληλο για να τοποθετηθεί στη βιτρίνα της λιανικής κρέατος

Όροι διαγωνισμού
Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει να είναι κάτοχος βεβαίωσης σχολής Κρεοπωλών ή ιδιοκτήτης καταστήματος
Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει να έχει εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών
Δεν θα επιτραπεί η χρήση άλλων υλικών εκτός από εκείνων που βρίσκονται εντός του Black box
Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει απαραιτήτως να χρησιμοποιήσει το βασικό συστατικό, που είναι το κρέας, καθώς και το 80% των υλικών που περιλαμβάνονται εντός του Black box
Οφείλει να έχει μαζί του μαχαίρια και ξύλο κοπής, ποδιά, πινέλο και όποιο επιπλέον εξοπλισμό τυχόν θα χρειαστεί
Οι δίσκοι και υλικά παρουσίασης θα δοθούν από την επιτροπή
Το σύνολο των διαγωνιζομένων είναι δέκα (10) άτομα. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

Κριτήρια αξιολόγησης
Θα αξιολογηθού
Η δημιουργικότητα και η φαντασία τόσο από άποψη προετοιμασίας όσο και από άποψη τελικής παρουσίασης του κρεατοσκευάσματος
Η διαχείριση του κρέατος έτσι ώστε να επιτυγχάνεται ο στόχος που είναι η αύξηση της υπεραξίας του
Η λαχταριστή εικόνα του κρεατοσκευάσματος προκειμένου να αυξάνεται η αγοραστική του δύναμη
Η ευκολία στην προετοιμασία του κρεατοσκευάσματος από τον καταναλωτή
Εάν και κατά πόσο η περίσσια του κρέατος μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί
Το τελικό γευστικό αποτέλεσμα

Οδηγίες προς τους συμμετέχοντε
Την Τετάρτη 22/10/2014, από τις 16:00 έως τις 19:00 το απόγευμα, στην Αθήνα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, Λ. Λαυρίου, 109, Γλυκά Νερά και στην Θεσσαλονίκη σε ημερομηνία και ώρα που θα ανακοινωθεί προσεχώς επίσης στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, η Provil θα διεξάγει σεμινάριο για τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού, με σκοπό να δώσει διευκρινήσεις ως προς τους όρους και τα κριτήρια αξιολόγησης του διαγωνισμού Black Box. Επιπλέον, θα παρουσιαστεί φωτογραφικό υλικό από αντίστοιχο διαγωνισμό

Στοιχεία επικοινωνία
Περιοδικό MEAT PLACE: 210 9010040 (Χριστίνα Σούρρα)   
PROVIL: 210 6657680 (Αθηνά Βογιάννου)   
PROVIL: 6942051914 (Παναγιώτης Μέγρης


 
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία