Κεντρική έκθεση ήταν η Meat Days, το κορυφαίο στην Ελλάδα γεγονός στο χώρο του κρέατος, όπου έδωσαν το παρών µέλη της βιοµηχανίας, από µικρές βιοτεχνίες επεξεργασίας κρέατος µέχρι µεγάλες εµπορικές εταιρείες επαγγελµατικού εξοπλισµού.
Οι εκθέτες προσέφεραν στους επισκέπτες παραδοσιακά προϊόντα όπως διαφόρων τύπων λουκάνικα, ζαµπόν, παστουρµά και πάριζα αλλά και πιο εξεζητηµένες επιλογές, όπως βιολογικά αλλαντικά και προϊόντα από στρουθοκάµηλο, αγριογούρουνο και ελάφι
Από τις παράλληλες εκδηλώσεις, την προσοχή «τράβηξε» ο πρώτος διαγωνισµός Blackbox µε θέµα τη δηµιουργία πρωτότυπων κρεατοσκευασµάτων από κρεοπώλες, ενώ ενδιαφέρον είχε και το 1ο φεστιβάλ ελληνικού γύρου, όπου εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο προσέφεραν τα προϊόντα τους για γευσιγνωσία.
Την ίδια στιγµή, πραγµατοποιήθηκε η 2η έκθεση γαλακτοκοµίας και τυροκοµίας Dairy Expo, όπου διάφορες µονάδες επεξεργασίας και τυποποίησης γαλακτοκοµικών εξέθεσαν τα προϊόντα τους στους παρευρισκόµενους. Εδώ, το ενδιαφέρον των επισκεπτών «µαγνήτισε» η επίδειξη τυροκόµησης, που έγινε την Κυριακή το απόγευµα
Παράλληλα µε τα παραπάνω, πραγµατοποιήθηκε η 1η διεθνής έκθεση Frozen Food, όπου παραβρέθηκαν εταιρίες µε κατεψυγµένα τρόφιµα και εταιρίες που ασχολούνται µε τη βιοµηχανική ψύξη και τα Food logistics
Τέλος, στα πλαίσια της έκθεσης πραγµατοποιήθηκαν 4 ηµερίδες. Η πρώτη, η οποία πραγµατοποιήθηκε το Σάββατο, ήταν σε συνεργασία µε το Ινστιτούτο Γάλακτος Ιωαννίνων του ΕΛΓΟ-∆ΗΜΗΤΡΑ και είχε ως θέµα την «Παραγωγή γαλακτοκοµικών και τυροκοµικών προϊόντων από τη µικρή οικογενειακή µονάδα µέχρι τη βιοµηχανία». Η δεύτερη ηµερίδα πραγµατοποιήθηκε σε συνεργασία ΣΕΒΕΚ – ΣΠΑΚΒΕ - ΕΛΓΟ ∆ΗΜΗΤΡΑ µε θέµα τις «Νεες νοµοθεσίες για κρεοπωλεία, εργαστήρια & βιοµηχανίες επεξεργασίας κρέατος». Η 3η ηµερίδα είχε θέµα «Τεχνολογία – καινοτοµία στην επεξεργασία κρέατος - κρεατοσκευασµάτων και γαλακτοκοµικών», ενώ τέταρτη είχε τον τίτλο «Approaching Food Logistics World».
Οι εκθέτες προσέφεραν στους επισκέπτες παραδοσιακά προϊόντα όπως διαφόρων τύπων λουκάνικα, ζαµπόν, παστουρµά και πάριζα αλλά και πιο εξεζητηµένες επιλογές, όπως βιολογικά αλλαντικά και προϊόντα από στρουθοκάµηλο, αγριογούρουνο και ελάφι
Από τις παράλληλες εκδηλώσεις, την προσοχή «τράβηξε» ο πρώτος διαγωνισµός Blackbox µε θέµα τη δηµιουργία πρωτότυπων κρεατοσκευασµάτων από κρεοπώλες, ενώ ενδιαφέρον είχε και το 1ο φεστιβάλ ελληνικού γύρου, όπου εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο προσέφεραν τα προϊόντα τους για γευσιγνωσία.
Την ίδια στιγµή, πραγµατοποιήθηκε η 2η έκθεση γαλακτοκοµίας και τυροκοµίας Dairy Expo, όπου διάφορες µονάδες επεξεργασίας και τυποποίησης γαλακτοκοµικών εξέθεσαν τα προϊόντα τους στους παρευρισκόµενους. Εδώ, το ενδιαφέρον των επισκεπτών «µαγνήτισε» η επίδειξη τυροκόµησης, που έγινε την Κυριακή το απόγευµα
Παράλληλα µε τα παραπάνω, πραγµατοποιήθηκε η 1η διεθνής έκθεση Frozen Food, όπου παραβρέθηκαν εταιρίες µε κατεψυγµένα τρόφιµα και εταιρίες που ασχολούνται µε τη βιοµηχανική ψύξη και τα Food logistics
Τέλος, στα πλαίσια της έκθεσης πραγµατοποιήθηκαν 4 ηµερίδες. Η πρώτη, η οποία πραγµατοποιήθηκε το Σάββατο, ήταν σε συνεργασία µε το Ινστιτούτο Γάλακτος Ιωαννίνων του ΕΛΓΟ-∆ΗΜΗΤΡΑ και είχε ως θέµα την «Παραγωγή γαλακτοκοµικών και τυροκοµικών προϊόντων από τη µικρή οικογενειακή µονάδα µέχρι τη βιοµηχανία». Η δεύτερη ηµερίδα πραγµατοποιήθηκε σε συνεργασία ΣΕΒΕΚ – ΣΠΑΚΒΕ - ΕΛΓΟ ∆ΗΜΗΤΡΑ µε θέµα τις «Νεες νοµοθεσίες για κρεοπωλεία, εργαστήρια & βιοµηχανίες επεξεργασίας κρέατος». Η 3η ηµερίδα είχε θέµα «Τεχνολογία – καινοτοµία στην επεξεργασία κρέατος - κρεατοσκευασµάτων και γαλακτοκοµικών», ενώ τέταρτη είχε τον τίτλο «Approaching Food Logistics World».