BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Fruit Logistica

Στην έκθεση Fruit Logistica προτίθεται να συμμετάσχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εντάξει τη συμμετοχή στην έκθεση στον προγραμματισμό για τις δράσεις προβολής και προώθησης του τουριστικού και παραγωγικού τομέα.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Fruit Logistica

2
0

Επίσης, έχει αναζητήσει επαγγελματίες της Πελοποννήσου που ενδιαφέρονται, ενώ έχει εξασφαλίσει συνεργασία με τα Επιμελητήρια.

Η εν λόγω έκθεση αποτελεί τη δημοφιλέστερη διεθνή έκθεση και σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, έναν τομέα ιδιαίτερα σημαντικό για την Πελοπόννησο.

Η έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο 4, 5 και 6 Φεβρουαρίου, καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων που παρέχουν φρέσκα προϊόντα (φρούτα και λαχανικά), ενώ οι συμμετέχοντες είναι από όλες τις αγορές του κόσμου. Επιπλέον, προσφέρει πλήρη επισκόπηση της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου, σε κάθε επίπεδο.

Η διοργάνωση του 2014 φιλοξένησε 2.630 εκθέτες από 84 χώρες, με εκθεσιακό χώρο περίπου 110.000 τ.μ. Την έκθεση επισκέφθηκαν πάνω από 62.000 επαγγελματίες από 141 χώρες. 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία