BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Προ των πυλών το Πανελλήνιο Συνέδριο για το κρέας και τα προϊόντα του

Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου στις 9.30, στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, στην αίθουσα Ολυμπιάς, θα γίνει η έναρξη του Πανελλήνιου Συνεδρίου με τίτλο το κρέας και τα προϊόντα του «Από το στάβλο στο πιάτο».

Σε ρυθμούς προετοιμασίας το Συνέδριο Κρέατος της Θεσσαλονίκης

1
0
Οι εργασίες του συνεδρίου που συνδιοργανώνουν η ACert Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πιστοποίησης, το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη ,  το περιοδικό Μeat Days και η ΔΕΘ HELEXPO, θα λάβουν χώρα στις 27, 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου 2015

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ανάδειξη των σύγχρονων μέτρων «από τον στάβλο στο πιάτο» για την επίτευξη της ολοκληρωμένης προσέγγισης για την ποιότητα, υγιεινή και ασφάλεια του κρέατος και προϊόντων του, την υγεία και ορθή μεταχείριση των ζώων, την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη, μέσα από ενδιαφέρουσες εισηγήσεις ελλήνων και ξένων επιστημόνων. Πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπή είναι ο Καθηγητής κ. Σπυρίδων Ραμαντάνης,   

Η θεματολογία του Συνεδρίου περιλαμβάνει ολόκληρη την τροφική αλυσίδα, από την παραγωγή ζωοτροφών, συστήματα σταβλισμού, εξοπλισμούς, γενετική βελτίωση, συμβατική/βιολογική εκτροφή των ζώων, υγειονομική διαχείριση, πρότυπα εκτροφής, ευζωία των ζώων, μεταφορά, σφαγειοτεχνικές εγκαταστάσεις, παραγωγή κρέατος και προϊόντων του, ζωικά υποπροϊόντα, συντήρηση, συσκευασία, επισήμανση, ιχνηλασιμότητα, βιολογικά/παραδοσιακά προϊόντα, διακίνηση, μαζική εστίαση, πώληση, διατροφικές συνήθειες, εκπαίδευση, πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας, κανονιστικές απαιτήσεις, έως και την προετοιμασία αυτού του αγαθού στο πιάτο του καταναλωτή

Αναλυτικότερα εδώ το πρόγραμμα του συνεδρίου
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία