BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Με έντονα διεθνή αέρα η φετινή Detrop-Oenos

Χιλιάδες εμπορικές επαφές, που μένει να φανεί εάν θα μετουσιωθούν και σε πραγματικές συμφωνίες συνεργασίες, με απτό οικονομικό αποτέλεσμα, κατέγραψε η φετινή 24η διεθνής έκθεση τροφίμων & ποτών Detrop, που χαρακτηρίστηκε από έντονο διεθνή… αέρα, καθώς προσέλκυσε αυξημένο, σε ποσοστό περίπου 40% σε σχέση με τη διοργάνωση του 2013, ενδιαφέρον εμπορικών επισκεπτών από το εξωτερικό.

Με έντονα διεθνή αέρα η φετινή Detrop-Oenos

1
0
Είναι χαρακτηριστικό πως πέραν των προσκεκλημένων ξένων επαγγελματιών, που ανήλθαν σε 250 και προέρχονταν από περισσότερες από 30 χώρες, υπήρξαν και ανεξάρτητες επισκέψεις οι οποίες εμπλούτισαν το διεθνές «μενού», ανοίγοντας την όρεξη των εκθετών.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που συγκέντρωσε η διοργανώτρια αρχή ΔΕΘ-Helexpo, στο τετραήμερο 26 Φεβρουαρίου – 1η Μαρτίου 2015, συνολικά πραγματοποιήθηκαν πάνω από 3.000 ραντεβού μεταξύ των ξένων και των ελληνικών επιχειρήσεων που μετείχαν στην έκθεση. Δυναμικό «παρών» δόθηκε από χώρες όπως Αίγυπτος, Βουλγαρία, Γερμανία, Δανία, Κύπρος, Λευκορωσία, Λίβανος, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Εσθονία, Τσεχία, Αυστρία, Βρετανία, Ολλανδία, Ιταλία, Αλβανία, Αυστραλία, Βέλγιο, Ιράκ, Ισραήλ, Ρωσία, Πορτογαλία και άλλες.

Μεγάλη ήταν, επίσης και η προσέλευση του απλού κοινού των επισκεπτών, δεδομένου ότι καταγράφηκαν 25.850 επισκέψεις, οι οποίες ως μέγεθος είναι αυξημένες κατά 23% έναντι της αμέσως προηγούμενης 23ης διοργάνωσης. Η παρουσία του κόσμου ήταν μαζική, ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο και όπως αναφέρεται από τη διοργανώτρια αρχή αποτύπωσε τόσο το ενδιαφέρον γύρω από τους δύο ζωτικούς για την εθνική οικονομία κλάδους, τα τρόφιμα και τα ποτά, όσο και την αρτιότητα της διοργάνωσης των εν λόγω εκθέσεων, που κάλυψαν μια ευρεία γκάμα προϊόντων από όλη την Ελλάδα

Στη φετινή 24η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών-Μηχανημάτων Εξοπλισμού «Detrop» και την 5η Διεθνής Έκθεση Οίνου «Oenos» φιλοξενήθηκαν περισσότεροι από 500 εκθέτες και κάλυψαν 7.665 τ.μ. εκθεσιακού χώρου, σε επτά περίπτερα

Αυξημένη συμμετοχή παρατηρήθηκε και στις παράλληλες εκδηλώσεις των δύο εκθέσεων οι οποίες περιλάμβαναν πλούσιες δράσεις, όπως ήταν ο 9ος Διαγωνισμός Μαγειρικής Νότιας Ευρώπης και ο 15ος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε για το Πανελλήνιο Συνέδριο με αντικείμενο το κρέας και τα προϊόντα του «Από τον στάβλο στο πιάτο», αλλά και για την ημερίδα «Θρησκευτικές πιστοποιήσεις και εξαγωγές τροφίμων και συστατικών τροφίμων».
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία