BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Δυναμικό παρόν έδωσε η Κρήτη στο Οινόραμα 2015

Εντυπωσίασαν τα κρασιά της Κρήτης στην οινική έκθεση «ΟΙΝΟΡΑΜΑ» που έγινε στις 7, 8 και 9 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών.

Δυναμικό παρόν έδωσε η Κρήτη στο Οινόραμα 2015

0
0
Το κρητικό κρασί προσέλκυσε τους παρευρισκόμενους αφού η παρουσία της Κρήτης ήταν η μοναδική με γεωγραφική οργάνωση, σε μία αίθουσα γεμάτη Κρήτη, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το δίκτυο Οινοποιών του νησιού.  Πλήθος επισκεπτών που βρέθηκε στην έκθεση έδειξε την προτίμησή του στην ενότητα της Κρήτης όχι μόνο λόγω της ποιότητας των κρασιών του κρητικού αμπελώνα αλλά και της οργανωμένης συμμετοχής των κρητικών οινοποιείων μέσα από το Wines of Crete.

Τα  Κρητικά Οινοποιεία καταλάμβαναν μια ολόκληρη αίθουσα στην έκθεση και η συμμετοχή τους υποστηρίχθηκε όπως κάθε χρόνο από την Περιφέρεια Κρήτης. Κρητικά οινοποιεία που δεν είχαν φυσική παρουσία στο χώρο τα έβρισκε ο επισκέπτης στο κοινό stand του «Wines of Crete» που απέδειξε για ακόμα μία φορά, ότι ο ρόλος της δικτύωσης μεταξύ των παραγωγών στην πράξη μπορεί να αποδώσει πολύ καλά αποτελέσματα.

Η ομάδα του Wines of Crete συνεχίζει τον κοινό σχεδιασμό για το κρητικό κρασί και τις δράσεις που θα γίνουν για την προβολή του. Επόμενος σταθμός των Οινοποιών της Κρήτης στα ΟΙΝΟΚΡΗΤΙΚΑ 21-22 Μαρτίου 2015 στα Χανιά.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία