BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Γευστικές δοκιμές από την Μπαγκατζούνης στην 24η Detrop

Η εταιρεία επεξεργασίας και συσκευασίας μπαχαρικών, ροφημάτων και τσαγιών Μπαγκατζουνης ΑΕΒΕ έλαβε μέρος στη φετινή Διεθνή έκθεση Detrop πραγματοποιώντας γευστικές δοκιμές στη νέα ποιοτική σειρά τσαγιών El Greco Natural Herbs & Teas όπως και στο ευεργετικό και υγιεινό ρόφημα Σαλέπι με Saffron, με κακάο και στην κλασική γεύση

Γευστικές δοκιμές από την Μπαγκατζούνης στην 24η Detrop

0
0

Τα νέα προϊόντα της εταιρείας Μπαγκατζούνης παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης 24ης Διεθνούς Έκθεσης τροφίμων-ποτών Detrop ανάμεσα σε περισσότερους από 500 εκθέτες και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, Ρωσία, Βουλγαρία, Ρουμανία.

Στην έκθεση συμμετείχαν επίσης επιχειρήσεις του Νομού Κοζάνης σε κοινό περίπτερο μαζί με το Ε.Β.Ε. Νομού Κοζάνης

Η νέα ποιοτική σειρά τσαγιών El Greco Natural Herbs & Teas, αποτελείται από 8 υπέροχες γεύσεις και διατίθεται σε καταστήματα τροφίμων, Σούπερ Μάρκετ, Μίνι Μάρκετ, καφέ. Η γκάμα περιλαμβάνει το Χαμομήλι Ελληνικό, Δυόσμος, Μείγμα Βοτάνων με Γλυκάνισο (Herbal Tea), Πράσινο Τσάι, Μαύρο Τσάι, Μαύρο τσάι με ρόδι, Κανέλα Κεϋλάνης με Γαρίφαλο, Κανέλα Κεϋλάνης με Γαρίφαλο και Saffron

Η παραγωγική διαδικασία της Μπαχαρικά Μπαγκατζουνης ΑΕΒΕ είναι πιστοποιημένη κατά το Ευρωπαϊκό πρότυπο Iso 22000:2005 Tuv Austria Hellas, και έχει  εξαγωγική δραστηριότητα από το 2001 σε εννέα χώρες.

Το ISO 22000 είναι ένα Διεθνές Σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων που έχει αντικαταστήσει το Ελληνικό πρότυπο ΕΛΟΤ 1416. Στόχος είναι η διασφάλιση της ασφάλειας των τροφίμων, δηλαδή η επίτευξη προϊόντων διατροφής ασφαλών για την υγεία του καταναλωτή.  

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία