BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Λόγω εμπάργκο άλλαξε υπουργό Γεωργίας ο Πούτιν

Τον Αλεξάντερ Νικολάγιεβιτς Κάτσιεφ διόρισε στο τιμόνι του ρωσικού υπουργείου γεωργίας, ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αντικαθιστώντας τον 54χρονο Νικολάι Φιοντόροφ που αναλαμβάνει σύμβουλος στο Κρεμλίνο. Στόχος η ενίσχυση της ρωσικής γεωργίας, ως απάντηση στο εμπάργκο αγροτικών προϊόντων της ΕΕ και των ΗΠΑ που έχει θέσει από τον περασμένο Αύγουστο η Μόσχα και θέλει να τα αντικαταστήσει αποκλειστικά με ρωσικά προϊόντα.

Λόγω εμπάργκο άλλαξε υπουργό Γεωργίας ο Πούτιν

1
0

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 22 Απριλίου στην ανακοίνωση του νέου υπουργού γεωργίας, Αλεξάντερ Κάτσιεφ, ο Πούτιν δήλωσε ότι: «Πρέπει να γεμίσουμε τις αγορές μας με δικά μας προϊόντα, προϊόντα από τους ρώσους παραγωγούς και πρέπει να το κάνουμε γρήγορα».

Σύμφωνα με τον Πούτιν, το εμπάργκο στα τρόφιμα της Δύσης είναι μια ευκαιρία για τη ρωσική γεωργία. Παρόλα αυτά, οι εγχώριοι παραγωγοί δεν έχουν ούτε τη δυνατότητα, ούτε την κατάλληλη ποιότητα για να αντικαταστήσουν τα  ξένα προϊόντα. Αυτό προκάλεσε μια αύξηση στις τιμές των τροφίμων.

Τώρα, η Μόσχα θέτει όλες τις ελπίδες της στον Κάτσιεφ, ο οποίος ήταν κυβερνήτης του Krasnodar από το 2001. Η περιοχή αυτή παράγει περίπου 12 εκατ. τόνους σιταριού κάθε χρόνο και συνδράμει σε ποσοστό  πάνω από 10% στις εξαγωγές σιταριού της Ρωσίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία