BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Η «Μοναστηριακή Κουζίνα» στη Βρετάνη της Γαλλίας

Πραγματική «στάση εμπειριών και ποιότητας» πραγματοποίησε το προωθητικό ταξίδι του Mount Athos Area KOUZINA 2015 στην πόλη Renne της γαλλικής Βρετάνης, προκειμένου οι chef Δημήτρης Πολύζος και Loic Pasco να παρουσιάσουν στο γαλλικό κοινό πιάτα και συνταγές από την εβδομαδιαία θεματική ενότητα του φεστιβάλ με τίτλο «Η Μοναστηριακή Κουζίνα».

Η «Μοναστηριακή Κουζίνα» στη Βρετάνη της Γαλλίας

1
0

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τον Προαθωνικό Οργανισμό Τουρισμού, το Φιλελληνικό Σύλλογο Γαλλίας και το Σύγχρονο Κέντρο Γαστρονομίας το Σάββατο 28 Μαρτίου στο εξαιρετικής αρχιτεκτονικής αισθητικής αμφιθέατρο του Κέντρου και στο πλαίσιο διεξαγωγής της τελετής παράδοσης «του Σκήπτρου του Ευκλείδη» στο φιλόσοφο Michel Le Bris.

Η παρουσίαση της προαθωνικής χερσονήσου που ακολούθησε της τελετής και προηγήθηκε του «μοναστηριακού δείπνου» άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο μοναδικά ποιοτικό κοινό, το οποίο απηύθυνε πληθώρα ερωτήσεων αναφορικά με τον τρόπο επιρροής της τοπικής (προαθωνικής) κουζίνας από τη μοναστηριακή διατροφή και το λιτό βίο των αγιορειτών. Ανάμεσα στους εκατό (100) παρευρισκόμενους υπήρχαν προσωπικότητες της γαλλικής φιλοσοφικής σκέψης, της επιστήμης, της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, διάσημοι καλλιτέχνες και πολλοί εκπρόσωποι Τύπου από ολόκληρη τη Βρετάνη.   

Το εξαίρετο μενού συνδύασε τη χρήση προϊόντων γαλλικής πρωτογενούς παραγωγής με τις απλές γεύσεις / συνταγές της αθωνικής κουζίνας, αποσπώντας το χειροκρότημα και τις καλύτερες κριτικές.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία