BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Μόνο δωρεάν οι έλεγχοι στα τρόφιμα

Επιτήδειοι επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα από επιχειρηματίες διακίνησης τροφίμων και ζωοτροφών της Κρήτης, δήθεν για αμοιβή κατά τη διάρκεια υγειονομικών ελέγχων! Αυτά καταγγέλλει η αρμόδια διεύθυνση της Περιφέρειας Κρήτης η οποία εφιστά την προσοχή των επιχειρηματιών και τονίζει ότι οι έλεγχοι γίνονται δωρεάν!

Γίνεται πράξη ο έλεγχος από το χωράφι στο ράφι

0
0

Πιο συγκεκριμένα, η  Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου διενεργεί ελέγχους σε Τρόφιμα Φυτικής και Ζωικής προέλευσης, καθώς και σε ζωοτροφές. Για τους ελέγχους δεν καταβάλλεται κανένα χρηματικό ποσό στους ελεγκτές υπαλλήλους, τονίζει σε ανακοίνωσή της η υπηρεσία.

Στην περίπτωση που χρειάζεται να κατατεθεί κάποιο παράβολο, κατατίθεται ηλεκτρονικά από τον ενδιαφερόμενο, είτε για λογαριασμό της Περιφέρειας, είτε για λογαριασμό του Υπουργείου.

Στην υπηρεσία  έγινε τηλεφωνική καταγγελία από έμπορο διακίνησης ζωοτροφών ότι κάποιος τηλεφώνησε στην επιχείρηση ισχυριζόμενος ότι είναι υπάλληλος της Περιφέρειας και ότι σε έλεγχο που θα του γινόταν άμεσα θα έπρεπε να καταβάλλει το χρηματικό ποσό των τριάντα τριών  ευρώ.

Η υπηρεσία  εφιστά την προσοχή στους επιχειρηματίες, ώστε να μην πέφτουν θύματα των επιτήδειων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία