BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Πάνω από το 45,7% των συμμετεχόντων στη Fruit Logistica έκλεισε νέα ντηλ

Περισσότεροι από 70.000 εμπορικοί επισκέπτες υψηλού επιπέδου από 130 χώρες έδωσαν το παρόν στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση οπωροκηπευτικών που διοργανώθηκε ποτέ στην ιστορία του εμπορίου φρέσκων προϊόντων. Ο λόγος για την 24η Fruit Logistica, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα από 3-5 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο.

Πάνω από το 45,7% των συμμετεχόντων στη Fruit Logistica έκλεισε νέα ντηλ

1
0
«Φέτος ήταν μοναδική η χρονιά καθώς είχαμε πάνω από 70.000 εμπορικούς επισκέπτες. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το νέο ρεκόρ παρακολούθησης αλλά και από τον υψηλό βαθμό επιχειρηματικής δικτύωσης. Επιπλέον, είναι μοναδικός ο διεθνής χαρακτήρας της έκθεσης», δήλωσε μετά το πέρας της έκθεσης ο Δρ. Κρίστιαν Γκόκε, διευθύνοντας σύμβουλος του εκθεσιακού κέντρου Messe Berlin



Συνολικά, πάνω από 2.891 εκθέτες από 84 χώρες παρουσίασαν μια ολοκληρωμένη αγορά φρέσκων προϊόντων από τον κλάδο των οπωροκηπευτικών. Ταυτόχρονα, υπήρχαν πολλές ευκαιρίες για το λανσάρισμα αλλά και την ολοκλήρωση επιχειρηματικών συνδιαλλαγών και ο διεθνής χαρακτήρας της έκθεσης είχε ιδιαίτερη σημασία για τους εξαγωγείς.

Με 35% αύξηση στους Έλληνες εκθέτες η Fruit Logistic

Περισσότερες από 61 ελληνικές επιχειρήσεις και συνεταιρισµοί βρέθηκαν στην 24η ∆ιεθνή Εµπορική Έκθεση για την προώθηση φρούτων και λαχανικών σηµειώνοντας νέο ρεκόρ συµµετοχής σε σύγκριση µε τους 41 εκθέτες την περασµένη χρονιά.


Την τιµητική τους είχαν µεταξύ άλλων τα ελληνικά ακτινίδια, σπαράγγια, πορτοκάλια, μήλα και ροδάκινα

Καινοτομία πάνω απ’ όλαΤην ίδια ώρα, ήταν πολύ δυνατό και το κομμάτι της καινοτομίας με 27 πρώτες παγκόσμιες πρεμιέρες
Η ισπανική πανέντα για να πίνει κανείς το χυμό από βιολογικές καρύδες απευθείας από το κέλυφος κέρδισε το πρώτο βραβείο καινοτομίας (FLIA) στα πλαίσια της Fruit Logistica 2016. Στη 2η θέση βρέθηκε τα πολύχρωμα ντοματίνια Kitchen Minis Tomato της Northern Greens (Δανία) και στην 3η οι ριγέ πιπεριές Enjoya της Terra Natura International (Ολλανδία)

Logistics HubΤην τιμητική τους είχαν φέτος για πρώτη φορά τα Logistics μέσω του Logistics Hub.  Μέσα από σειρά εκδηλώσεων αναλύθηκαν θέματα της αλυσίδας logistics. Επιπλέον, άντλησαν πληροφορίες παραγωγοί, εξαγωγείς και έμποροι όσον αφορά τη σωστή επιλογή logistics για τη μεταφορά των προϊόντων τους

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τουςΣυνολικά το 89% των εκθετών σε σχετικό ερωτηματολόγιο των διοργανωτών (Messe Berlin και το περιοδικό Fruchthandel) δήλωσε ευχαριστημένο από την έκθεση. Περίπου 45,7% από το σύνολο των εκθετών έκλεισε νέες παραγγελίες και το 91% προσμένει ακόμα καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα μετά από τη συμμετοχή στην έκθεση. Το 82% των εμπορικών επισκεπτών ήταν εκτός Γερμανίας. Περίπου τα 2/3 από 70.000 εμπορικούς επισκέπτες ήταν από την ΕΕ, 9% από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, 12$% από τη Βόρεια, Νότια και Κεντρική Αμερική, 8% από την Αφρική, 5% από τη Μέση Ανατολή και 3% από την Ασία. Τέλος, σχεδόν το 90% των συμμετεχόντων σκοπεύει να παραβρεθεί ξανά στην έκθεση.  

Να σημειωθεί ότι η επόμενη Fruit Logistica θα πραγματοποιηθεί από 8-10 Φεβρουαρίου 2017 στο Βερολίνο.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία