BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Με 24.000 φιάλες το τριήμερο ταξίδι του Οινοράματος

Στις 24.000 εκτιμάται ο αριθμός των φιαλών που δοκιμάστηκαν φέτος κατά τη διάρκεια του τριημέρου που διήρκεσε το Οινόραμα 2016.

Με 24.000 φιάλες το τριήμερο ταξίδι του Οινοράματος

2
0

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «οι χιλιάδες αυτές φιάλες ανοίχθηκαν για χάρη των 10.000 περίπου επισκεπτών που πέρασαν από την έκθεση στις 5, 6 και 7 Μαρτίου 2016, σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Ζάππειο Μέγαρο, αποδεικνύοντας πως παρά τη σκληρή κρίση που μαστίζει τη χώρα υπάρχουν ακόμα στην κοινωνία και στην οικονομία θύλακες δυναμισμού και αισιοδοξίας».

Εκατοντάδες οινοποιεία από κάθε γωνιά της χώρας προσήλθαν στην Αθήνα για να δειγματίσουν περισσότερα από 1.500 κρασιά σε οινόφιλους και επαγγελματίες, σε μία πρωτοφανή επίδειξη... οινικής δύναμης που άφησε άφωνους πολλούς από τους επιφανείς επισκέπτες της έκθεσης μεταξύ των οποίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Φώφη Γεννηματά και η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν οι καινοτομίες του φετινού Οινοράματος, όπως η σχεδιασμένη σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου αίθουσα των «Οινικών Αποκαλύψεων» με κρασιά από αφανείς ποικιλίες αμπέλου (πολλές από τις οποίες στο μέλλον θα αναδειχθούν σε πρωταγωνιστές του ελληνικού αμπελώνα) και δεκάδες μικρά και άγνωστα οινοποιεία, πολλά από τα οποία έκαναν για 1η φορά την εμφάνισή τους στην αγορά της Αθήνας.

Εξίσου δημοφιλής, ειδικά για τους ξένους επισκέπτες, ήταν η αίθουσα «Discover Greek Wines», με 250 αντιπροσωπευτικά κρασιά του ελληνικού αμπελώνα με φόντο έναν τεράστιο χάρτη της οινικής Ελλάδας.

Η έκθεση Οινόραμα ήταν το επιστέγασμα μιας καταπληκτικής εβδομάδας κρασιού που ξεκίνησε την Κυριακή 28/2 με την ημερίδα «Μαραθώνιος Οινικής Γνώσης» με 30 οινικές προσωπικότητες. Καθ’ όλη τη διάρκεια του «Athens Wine Week» έγιναν σε όλη την πόλη δεκάδες εκδηλώσεις για το κρασί με αποκορύφωμα το Οινόραμα, καθιστώντας το ελληνικό κρασί πρωταγωνιστή της πόλης για επτά ημέρες».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία