BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Η εφοδιαστική αλυσίδα στο επίκεντρο ημερίδας του ΙΓΕ

Ημερίδα με θέμα τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας στον αγροδιατροφικό τομέα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Μαρτίου στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών.

Η εφοδιαστική αλυσίδα στο επίκεντρο ημερίδας του ΙΓΕ

4
0
Η συγκεκριμένη ημερίδα αποτελεί μέρος των εκδηλώσεων που διοργανώνονται με αφορμή τα 115 χρόνια αγροτικής εκπαίδευσης από το ΙΓΕ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησε πλήθος συμμετεχόντων τους ομιλητές Δρ. Δ. Αηδόνη,  Επίκουρο Καθηγητή του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, τον Δρ. Γ. Μαλινδρέτο, Επίκουρο Καθηγητή στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον Δρ. Βασίλειο Ζεϊμπέκη, Αντιπρόεδρο Λειτουργιών, της Ελληνικής Εταιρείας Logistics.

Την ημερίδα παρακολούθησαν εκπρόσωποι του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας, στελέχη επιχειρήσεων, αγρότες καθώς και φοιτητές.

Οι ομιλητές περιέγραψαν τη υφιστάμενη κατάσταση στο χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας, αναφέρθηκαν στο μερίδιο της αγοράς που καταλαμβάνει ο κλάδος τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό, καθώς και στις προοπτικές ανάπτυξής του.

Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών, προτίθεται να δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για την εφοδιαστική αλυσίδα στον αγροδιατροφικό τομέα, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο το κενό που υπάρχει σε εξειδικευμένες γνώσεις στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο.



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία