BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Επιτρέπεται η απόσυρση και χυμοποίηση ακτινιδίων

Υπεγράφη απόφαση που δίνει τη δυνατότητα απόσυρσης και χυμοποίησης των ακτινιδίων.

Επιτρέπεται η απόσυρση και χυμοποίηση ακτινιδίων

0
0

Την απόσυρση ποσοτήτων ακτινιδίων με σκοπό τη χυμοποίηση και τη διάθεση του παραγόμενου χυμού σε δικαιούχους κοινωνικούς φορείς (π.χ. σχολεία, κοινωνικές υπηρεσίες Δήμων κτλ) καθιστά δυνατή η σχετική απόφαση, την οποία υπέγραψε τη Δευτέρα 18 Απριλίου ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου του υπουργείου «η υπογραφή της απόφασης αυτής ικανοποίησε ένα πάγιο αίτημα των Οργανώσεων Παραγωγών και προσφέρει ένα πρόσθετο εργαλείο στις Οργανώσεις να διοχετεύουν τα προϊόντα σε περιόδους κρίσεως κάνοντας χρήση των επιχειρησιακών τους προγραμμάτων».

Επιπλέον, σημειώνεται ότι «με την απόφαση εισάγεται για πρώτη φορά στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό χυμός με βασικό συστατικό το ακτινίδιο. Ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα στους αποδέκτες-υπεύθυνους για τη διανομή (π.χ. Δήμοι) να διανείμουν με άνεση και χωρίς πίεση χρόνου ένα υγιεινό προϊόν στα ωφελούμενα πρόσωπα. Τέλος, αξίζει να επισημανθεί ότι με την απόφαση αυτή αξιοποιούνται πρόσθετα ευρωπαϊκά κονδύλια που ήταν διαθέσιμα για τους έλληνες παραγωγούς οι οποίοι πλήττονται από την κρίση και από το ρωσικό εμπάργκο». 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία