BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Χωρίς εγγραφή στο μητρώο εξαγωγή μελιού σε Ρωσία, Λευκορωσία, Καζακστάν

Η Περιφέρεια Κρήτης ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι οι ελληνικές εγκαταστάσεις συσκευασίας μελιού μπορούν να αποστείλουν τα προϊόντα τους στα κράτη μέλη της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης (Ρωσία, Λευκορωσία, Καζακστάν).

0
0

Βέβαια, σύμφωνα με την ενημέρωση πρέπει να τηρούνται οι εξής όροι:

1.Oι εγκαταστάσεις που επιθυμούν να εξάγουν μέλι στα κράτη μέλη της ΕΟΕ θα πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της νομοθεσίας της ΕΟΕ και να έχουν προσαρμόσει κατάλληλα το σύστημα παραγωγής τους. Σχετικές πληροφορίες βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του ΥΠ.Α.Α.Τ.

2.Δεν απαιτείται η εγγραφή της εγκατάστασης σε μητρώο, σε αντίθεση με τις εγκαταστάσεις παραγωγής γαλακτοκομικών και αλιευτικών προϊόντων

3.Το πιστοποιητικό είναι προ-τυπωμένο σε ειδικό χαρτί και φέρει δείκτες προστασίας, όπως ακριβώς και τα αντίστοιχα των γαλακτοκομικών και αλιευτικών προϊόντων (δείγμα του πιστοποιητικού είναι διαθέσιμο από την υπηρεσία μας)

4.Σε ό, τι αφορά τις αναλύσεις δειγμάτων μελιού, σύμφωνα με εκπρόσωπο της ROSSELKHOZNADZOR, αυτές πρέπει να πραγματοποιούνται σε διαπιστευμένα εργαστήρια, ιδιωτικά ή κρατικά.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενες  επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με την Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφέρεια Κρήτης στο τηλέφωνο  2810333255.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία