BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Άφθονο σαμιώτικο κρασί στη συνάντηση της ελληνικής ναυτιλίας

Υποστηρικτής της δεύτερης συνάντησης της Ελληνικής Ναυτιλίας, σε έναν αγώνα Γκόλφ μεταξύ σημαντικών εφοπλιστών και στελεχών της ναυτιλίας, ήταν το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο Costa Navarino, η ΕΟΣ Σάμου.

Άφθονο σαμιώτικο κρασί στη συνάντηση της ελληνικής ναυτιλίας

1
0
Το Costa navarino είναι ένας τουριστικός προορισμός με υψηλότατες προδιαγραφές φιλοξενίας και αποτελείται από δύο υπερπολυτελή ξενοδοχεία, γήπεδα του γκολφ, πισίνες, εστιατόρια και υπάρχει η δυνατότητα του επισκέπτη να κάνει πολλές αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Σε αυτό τον άκρως εντυπωσιακό χώρο επέλεξε να διοργανώσει το δεύτερο Blue Tee η εταιρεία IASION και κατόπιν των εξαιρετικών εντυπώσεων που άφησαν τα Samos Cocktails στο πρώτο Blue Tee πέρυσι, επιλέχτηκαν για δεύτερη φορά να δροσίσουν τους παίκτες μετά τον αγώνα και πριν το δείπνο.  



Μετά τον αγώνα λοιπόν, οι παίκτες πέρασαν από το υπαίθριο μπαρ το οποίο σέρβιρε αποκλειστικά και μόνο Samos Cocktails. Τα σχόλια για το γευστικό αποτέλεσμα ήταν για άλλη μία φορά τα καλύτερα αφού πίνοντας τα κάποιος εντυπωσιάζεται από το γεγονός ότι η απλότητα των υλικών δεν στερούν καθόλου από την γεύση η οποία είναι έντονη και ισορροπημένη.

Το γαστρονομικό κομμάτι της εκδήλωσης ξεκίνησε με Σαμιώτικο κρασί μέσω των Cocktails και έκλεισε με τι άλλο, φυσικά, από το Samos Anthemis, ένα από τα πιο φημισμένα μας γλυκά κρασιά.  Τέτοιου υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις αποδεικνύουν το ευρύ φάσμα των καταναλωτών στους οποίους απευθύνονται τα κρασιά της ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία