BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Μια ξεχωριστή γαστριμαργική βόλτα στο Golden Hall

Καταξιωμένοι και βραβευμένοι chefs, οινολόγοι, sommeliers, bloggers, δημοσιογράφοι, Έλληνες παραγωγοί αλλά και διάσημοι καλεσμένοι θα παρελάσουν στους διαδρόμους του Golden Hall, που ανοίγει τις πόρτες του, από τις 14 Οκτωβρίου, για να υποδεχθεί, σε συνεργασία με το Αθηνόραμα, ένα πεντανόστιμο Φεστιβάλ, το «Hall of Taste».

Μια ξεχωριστή γαστριμαργική βόλτα στο Golden Hall

0
0
Στα πλαίσια του 9ήμερου φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν 30 Έλληνες παραγωγοί, μεταξύ αυτών και τα προϊόντα ελαιολάδου E-LA-WON, τυποποιημένων τροφίμων και κρασιών. Οι γενικοί στόχοι που επιδιώκονται μέσα από τη διεξαγωγή αυτού του Φεστιβάλ είναι οι επισκέπτες να μάθουν μέσα από την καθοδήγηση έμπειρων σεφ τις πιο σύγχρονες τεχνικές μαγειρικής, να συναναστραφούν με Έλληνες παραγωγούς και να ανακαλύψουν τους ανθρώπους, τις τεχνικές και την αγάπη που κρύβεται πίσω από τα διατροφικά προϊόντα που καταναλώνουν, και τέλος να μυήσουν τα παιδιά τους στη γαστρονομία, το “healthy eating”

Κάθε ημέρα, από τις 14 έως και τις 22 Οκτωβρίου, είναι αφιερωμένη σε μία θεματική ενότητα. Εκκίνηση κάνει η #FamilyFriday με γαστρονομικά events προσανατολισμένα σε όλη την οικογένεια. Ακολουθεί το #StreetSaturday για να εμβαθύνουμε στον κόσμο του Street Food, ενώ η #VeganMonday θα μας παρουσιάσει τρόπους να απολαύσουμε το φαγητό μας σε vegan εκδοχές. Η Τρίτη είναι #HealthyTuesday και έχει σκοπό να μας μυήσει σε έναν πιο υγιεινό, αλλά καθόλου βαρετό, τρόπο ζωής, ενώ η #AfterWorkWednesday θα μυήσει στον κόσμο των  after office drinks και τις διάφορες εναλλακτικές του εντός Golden Hall. Την Πέμπτη το πρόγραμμα έχει #ComfortThursday, όπου οι γεύσεις θα μας κάνουν να νιώσουμε οικεία, πριν περάσουμε σε ένα γαστρονομικό ταξίδι στις κουζίνες του κόσμου, την ακριβώς επομένη ημέρα, δηλαδή την #EthnicFriday. Η 22α Οκτωβρίου, θα σημάνει τη λήξη με τον πιο όμορφο, #GreekSaturday τρόπο

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.halloftaste.g

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία