BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Ραντεβού για τον Οκτώβριο του 2018 δίνει η Syskevasia

Τις σύγχρονες τάσεις και τις ευκαιρίες στη συσκευασία για τους κλάδους των τροφίμων, ποτών, αγροτικών προϊόντων, φαρμάκων, καλλυντικών ανέδειξε η έκθεση «Syskevasia 2016» - η 15η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων και Logistics που έλαβε χώρα 8-11 Οκτωβρίου στο Athens Metropolitan Expo.

Ραντεβού για τον Οκτώβριο του 2018 δίνει η Syskevasia

0
0
Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης,  έλαβαν χώρα ημερίδες που πραγματοποιήθηκαν με την χορηγία της 3ΕΚ Οργάνωση Εκθέσεων οι οποίες είχαν μεγάλη ζήτηση και στέφθηκαν με επιτυχία




Η Syskevasia 2016 σε αριθμούς240 εκθέτες ( 23,31% αύξηση σε σχέση με το 2014) και 15.000 επισκέπτες (20,75% αύξηση σε σχέση με το 2014) έδωσαν βροντερό παρόν στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της Ελλάδος στο χώρο της συσκευασίας.




Η ικανοποίηση τους ήταν  τέτοια που αρκετοί δήλωσαν την συμμετοχή τους για την επόμενη «Syskevasia». Σημαντικό επίσης παρόν έδωσαν ξένες εταιρείες από Τουρκία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ιταλία, Φινλανδία και Ισραήλ



Χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δελτίο τύπου : «Η επιτυχία της έκθεσης για άλλη μια φορά οφείλεται σε όλους μας, οργανωτές, εκθέτες, επισκέπτες αλλά και στους συνεργάτες, φορείς και υποστηρικτές που με τη σειρά τους προβάλλανε την έκθεση μέσω έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων.

Αξίζει να τονιστεί, τέλος, πως η έκθεση «Syskevasia» θα επιστρέψει τον Οκτώβριο του 2018 με νέες ιδέες, εξαγωγικό προσανατολισμό και παρουσιάσεις μαζί με την έκθεση Plastica 2018– 10η Διεθνής Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων & Καλουπιών στο Athens Metropolitan Expo.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.syskevasia-expo.gr
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία