BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

SIAL 2016: Νέες συνεργασίες για τη ΜΕΒΓΑΛ

Τις βάσεις για την επέκταση της εξαγωγικής δραστηριότητας της κυρίως σε χώρες της Μέσης Ανατολής, το Ισραήλ, τις Benelux και τη Ρουμανία, καθώς και για τη διεύρυνση της παρουσίας της στην Αμερική και την Αυστραλία, έθεσε στη διεθνή έκθεση τροφίμων SIAL 2016, η γαλακτοβιομηχανία Μεβγάλ. Με την ίδια αφορμή, παράλληλα, η βορειοελλαδική επιχείρηση επισφράγισε και τη συνεργασία που έχει ξεκινήσει στην Κορέα, όπου εδώ και λίγους μήνες εξάγει αυθεντικό γιαούρτι.

SIAL 2016: Νέες συνεργασίες για τη ΜΕΒΓΑΛ

1
0

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο Παρίσι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της γαλακτοβιομηχανίας, πραγματοποιήθηκαν ουσιαστικές συζητήσεις, τόσο με εκπροσώπους μεγάλων εμπορικών οίκων όσο και του λιανεμπορίου. Η εταιρεία παρουσίασε στο διεθνές κοινό πρωτότυπες ιδέες, στις κατηγορίες γιαούρτης και τυροκομικών, που ανταποκρίνονται  απόλυτα στις τελευταίες τάσεις για μια ισορροπημένη διατροφή με νόστιμα και υγιεινά προϊόντα προστιθέμενης αξίας.

Το περίπτερο της Μεβγάλ, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά αποτέλεσε «πόλο έλξης» για εκατοντάδες επισκέπτες της έκθεσης, καθώς το ενδιαφέρον δεν ήταν μόνο επιχειρηματικό αλλά και γαστρονομικό.

Στην εντυπωσιακή κουζίνα του οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέες προτάσεις για τη χρήση των παραδοσιακών τυριών ΜΕΒΓΑΛ στη μαγειρική, αλλά και να δημιουργήσουν τους δικούς τους απολαυστικούς συνδυασμούς με ελληνικό γιαούρτι και toppings της αρεσκείας τους.

Οι εξαγωγές τις ΜΕΒΓΑΛ ξεκίνησαν σταδιακά το 1985 και σήμερα αποτελούν το 35% του συνολικού κύκλου εργασιών της, ενώ σύμφωνα με τους στόχους που έχουν τεθεί αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά τα επόμενα χρόνια. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι τοποθετημένα στα ράφια των πιο φημισμένων αλυσίδων S/M σε 32 χώρες και επιδιώκεται διαρκής ενίσχυση της διεθνούς της παρουσίας με ποιοτικά προϊόντα, που συνδυάζουν την παράδοση και την καινοτομία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία