BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Δυναμική ελληνική παρουσία στην Indagro

Με ελληνικό χρώμα και ζωηρό ενδιαφέρον για τοπικές συνεργασίες «βάφτηκε» η φετινή 21η διεθνής έκθεση γεωπονίας, αμπελουργίας και ζωοτεχνίας «Indagra», που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι στις 2-6 Νοεμβρίου 2016.

Δυναμική ελληνική παρουσία στην Indagro

2
0

Δέκα ελληνικές επιχειρήσεις, άλλες διαθέτοντας, ήδη, παρουσία στη ρουμάνικη αγορά που θέλησαν να τη διευρύνουν και άλλες… πρωτάρες, έκαναν «απόβαση» στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της ρουμανικής πρωτεύουσας, με στόχο τις άμεσες εξαγωγές και την ανάπτυξη τοπικών δικτύων πωλήσεων, κάνοντας πράξη την εξωστρέφεια.

«Κάναμε σημαντικές επαφές για την ανάπτυξη δικτύου διάθεσης των υγρών μας λιπασμάτων σε διάφορες πόλεις της Ρουμανίας, όπως το Βουκουρέστι, το Γκαλάτι, η Κωστάντζα, η Τιμισοάρα, το Πιτέστι, η Κραϊόβα και άλλες», είπε στo Agronews ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «Θεόφραστος» Τάσος Παππάς. Η επιχείρηση συζήτησε, επίσης, τις δυνατότητες σύναψης συνεργασιών και με εταιρείες της Τουρκίας, της Μολδαβίας και  της Βουλγαρίας και αναμένει εξελίξεις προσεχώς.

Στην ελληνική αντιπροσωπεία στην Indagra συμμετείχαν επίσης οι εταιρείες Agris Seeds – Plants, που εξειδικεύεται στην παραγωγή λαχανοκομικών σπορόφυτων και διάθεση σπόρων, με παρουσία στην Ημαθία, την Κυπαρισσία, την Ιεράπετρα, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, Agrotika με γεωργικά μηχανήματα από το Ορφάνι Καβάλας, Bioplanet με αντικείμενο την παραγωγή και διάθεση ωφέλιμων εντόμων σε Ελλάδα και Ιταλία, Ecofarm – Periniera A.C. Dimitra από την Ακρολίμνη Κρύας Βρύσης που ενεργοποιείται στην παραγωγή και διάθεση οπωροφόρων δέντρων, Euro Plast & Mantzaris International Srl, με δραστηριότητα στην παραγωγή και διάθεση πλαστικών υλικών, δοχείων, λιπασμάτων, συστημάτων άρδευσης και διάφορων εφοδίων θερμοκηπίου και με παράρτημα στη Ρουμανία, Evak SA, από την Ορεστιάδα που πουλά γεωργικά μηχανήματα, Konstantinidis Vasilis από τη Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκη, με αντικείμενο την παραγωγή και διάθεση ετήσιων και πολυετών ανθοκομικών ειδών, Modagri Plants, με ειδίκευση στα καλλωπιστικά δέντρα και θάμνους, από το Μόδι Θεσσαλονίκης και Palaplast SA που παράγει και εμπορεύεται εξαρτήματα άρδευσης.

Εκτός των ελληνικών εταιρειών, στη φετινή Indagro καταγράφηκαν συνολικά πάνω από 500 εκθέτες από 22 χώρες όπως Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κίνα, Νότιο Κορέα, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία, Ισπανία, Τουρκία, Ουκρανία και Ουγγαρία.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία