BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Πολλές νέες συμμετοχές και λόγω Brexit στην 25η Fruit Logistca

Εν μέσω δυσκολιών ξεκίνησε η 25η Fruit Logistca, καθώς οι απεργίες των εργαζομένων στα αεροδρόμια του Βερολίνου έχουν δυσχεράνει την άφιξη των επισκεπτών της έκθεσης ενώ σε μερικά περίπτερα παρατηρήθηκαν ελλείψεις σε διαφημιστικά φυλλάδια και προϊόντα. Ωστόσο, η έκθεση βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Πολλές νέες συμμετοχές και λόγω Brexit στην 25η Fruit Logistca

0
0

Το πρώτο πρωινό της έκθεσης παρουσιάστηκε εκ νέου η ποικιλία μήλων Jazz, η οποία συγκέντρωσε ένα μεγάλο πλήθος επισκεπτών στο περίπτερο της εταιρείας T&G Global.

Να σημειωθεί ότι πολλά νέα πρόσωπα συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση. Πρόκειται για παράγοντες του κλάδου που είχαν επισκεφθεί πέρσι την έκθεση και φέτος επέλεξαν να συμμετάσχουν ως εκθέτες.

Η συγκεκριμένη τάση ήταν περισσότερο εμφανής στο περίπτερο του Ηνωμένου Βασιλείου. Πολλές ήταν οι εταιρείες που επέλεξαν να συμμετάσχουν λόγω της αβεβαιότητας που δημιουργεί το Brexit και των ευνοϊκών συναλλαγματικών ισοτιμιών που δημιουργούν καλές προοπτικές για το μέλλον των εξαγωγών.

Τέλος, ο Καναδάς έκανε φέτος την παρθενική του εμφάνιση στην έκθεση με τους εκθέτες να δηλώνου ενθουσιασμένοι: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον Καναδά να έχει τον δικό του χώρο σε μία έκθεση τόσο μεγάλη όσο αυτή», δήλωσε Καναδός εκθέτης.

Τα νέα αυτής της χρονιάς συμπληρώνονται με τις εταιρίες που λανσάρουν πακέτα λαχανικών, νέες ποικιλίες και μεγαλύτερο εύρος προϊόντων

Επακόλουθο των πολλών νέων συμμετοχών είναι φέτος η FRUIT LOGISTICA να σημειώσει ρεκόρ και έτσι να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο την 25η διοργάνωση της.

Πιο συγκεκριμένα, περισσότερες από 3.000 εταιρείες από 86 χώρες συμμετέχουν στη φετινή FRUIT LOGISTICA, την έκθεση των φρούτων και των λαχανικών που διαμορφώνει τις τάσεις του κλάδου, ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες αναμένεται να φτάσουν τους 70.000 από 130 χώρες.

Από τις 8 έως τις 10 Φεβρουαρίου όλος ο κόσμος των νωπών φρούτων και λαχανικών συναντάται στο Βερολίνο, με τιμώμενη χώρα την οικοδέσποινα Γερμανία.

Ο Δρ. Christian Göke, CEO του εκθεσιακού κέντρου Messe Berlin επισημαίνει ότι: «Η FRUIT LOGISTICA ξεκίνησε το 1993 ως μία απάντηση στις ανάγκες της βιομηχανίας και από τότε έχει γνωρίσει σημαντική ανάπτυξη. Ξεκινήσαμε την πρώτη χρονιά με 100 εκθέτες. Το 2017, για πρώτη φορά, ο αριθμός των εκθετών θα φτάσει τους 3000. Μία κορυφαία εμπορική έκθεση όπως η FRUIT LOGISTICA, είναι ένα γεγονός που δεν μπορεί να χάσει κανένας από τους παράγοντες του χώρου. Δεν έχει μόνο η εμπορική έκθεση προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις, έχει κερδίσει επίσης μια ισχυρή φήμη ως μια πλατφόρμα για τις πληροφορίες και τις καινοτομίες.

Τα στοιχεία της παραγωγής νωπών προϊόντων (Διεθνή και Ευρωπαϊκά)

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της γερμανικής εταιρείας Agricultural Market Information Company (AMI), περίπου 1,23 δισ. τόνοι λαχανικών (εκτός από πεπόνια) παρήχθησαν διεθνώς το 2016. Περίπου το 10% της παγκόσμιας παραγωγής φρούτων και σχεδόν το 4% της παγκόσμιας παραγωγής λαχανικών πωλήθηκαν στο διασυνοριακό εμπόριο

Η παραγωγή φρούτων της ΕΕ το 2016 έφτασε τους 38,2 εκατ. τόνους, μείωση κατά 3% από την προηγούμενη χρονιά. Η συγκομιδή λαχανικών της ΕΕ το 2016 αναμένεται να φτάσει τους 63,5 εκατ. τόνους, μία μικρή αύξηση του1% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία