Το πρόγραμμα στις 20 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται ως εξής
11:00-15:00 Για επαγγελματίε
17:30- 20:00 Σεμινάριο για επαγγελματίες: Η τάση του wine cocktail.
Τι θα δούμε στα ΟιΝοτικά
1. Γευσιγνώστης σε 15
Κάθε μία ώρα, με την καθοδήγηση της οινοχόου, Υρούς Κολιακουδάκη, γνωρίζουμε τα πρώτα βήματα της γευσιγνωσίας
2. Γαστρονομικά δρώμεν
Η Cretan Food News για ακόμα μία χρονιά, οργανώνει τα γαστρονομικά δρώμενα των ΟιΝοτικών, ενώ καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, οι μαθητές της σχολής μαγειρικής Taste Academy, ετοιμάζουν και προσφέρουν νόστιμα κεράσματα που συνοδεύουν ευχάριστα τις οινικές δοκιμές των επισκεπτών
3. Οργανωμένο πωλητήριο Κρητικού κρασιού (μέρος των εσόδων θα πάνε στην πρωτοβουλία: «Μαζί Νικάμε τον καρκίνο»
Είσοδος 5€ (περιλαμβάνει αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας. Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ για επαγγελματίες εστίασης και εμπορίας κρασιών, με την ένδειξη επαγγελματικής κάρτας)
11:00-15:00 Για επαγγελματίε
17:30- 20:00 Σεμινάριο για επαγγελματίες: Η τάση του wine cocktail.
Τι θα δούμε στα ΟιΝοτικά
1. Γευσιγνώστης σε 15
Κάθε μία ώρα, με την καθοδήγηση της οινοχόου, Υρούς Κολιακουδάκη, γνωρίζουμε τα πρώτα βήματα της γευσιγνωσίας
2. Γαστρονομικά δρώμεν
Η Cretan Food News για ακόμα μία χρονιά, οργανώνει τα γαστρονομικά δρώμενα των ΟιΝοτικών, ενώ καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, οι μαθητές της σχολής μαγειρικής Taste Academy, ετοιμάζουν και προσφέρουν νόστιμα κεράσματα που συνοδεύουν ευχάριστα τις οινικές δοκιμές των επισκεπτών
3. Οργανωμένο πωλητήριο Κρητικού κρασιού (μέρος των εσόδων θα πάνε στην πρωτοβουλία: «Μαζί Νικάμε τον καρκίνο»
Είσοδος 5€ (περιλαμβάνει αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας. Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ για επαγγελματίες εστίασης και εμπορίας κρασιών, με την ένδειξη επαγγελματικής κάρτας)