BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Στη SOPEXA η ευρωπαϊκή καμπάνια «Meet the Lamb»

Η Sopexa Ελλάδας ανέλαβε την υλοποίηση των δράσεων προώθησης του ελληνικού αρνιού μέσω του ευρωπαϊκού Προγράμματος «MEET THE LAMB» για λογαριασμό της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος (ΕΔΟΚ) έπειτα από ανοιχτό διαγωνισμό.

Στη SOPEXA η ευρωπαϊκή καμπάνια «Meet the Lamb»

1
0
Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι τριετές κι έχει συνολικό προϋπολογισμό 3.200.000 ευρώ για δράσεις στις αγορές της Ελλάδας, της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας:«Η Sopexa μέσα από τη τεχνογνωσία και τη γνώση του κλάδου του κρέατος, θα αναπτύξει μία καινοτόμα στρατηγική με σκοπό την ένταξη του προϊόντος στην καθημερινή διατροφή των καταναλωτών αναδεικνύοντας νέες χρήσεις για το πρόβειο κρέας μέσω της δημιουργίας νέων κοπών και συνταγών. Η καμπάνια στοχεύει να επαναφέρει το αρνί ως κυρίαρχο κρέας στο τραπέζι των καταναλωτών μέσω ενεργειών που θα αποκαταστήσουν τις λανθασμένα αρνητικές απόψεις και την έντονη εποχικότητα της κατανάλωσης ενώ παράλληλα θα ενημερώνουν για την υψηλή διατροφική του αξία και θα εκσυγχρονίσουν την εικόνα του στις χώρες-στόχος.
Οι δράσεις βασίζονται σε ένα mix 360ο, το οποίο συνδυάζει ενημέρωση, προώθηση και ανάδειξη του προϊόντος, διαφήμιση, εκδηλώσεις προς επαγγελματίες και καταναλωτές, ενέργειες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργία εξειδικευμένων υλικών καθώς και συμμετοχή στις κομβικές εκθέσεις του κλάδου του Τροφίμου.  
Η Sopexa Ελλάδας αντιλαμβάνεται πλήρως την εθνική σημασία που έχει η συγκεκριμένη καμπάνια για το σύνολο του κλάδου και συνολικά για τον πρωτογενή τομέα της χώρας. Με αυτή τη σκέψη, η Διευθύντρια της εταιρείας Βίκυ Κωστοπούλου υπενθυμίζει ότι “ο κλάδος της αιγοπροβατοτροφίας συμβάλλει καθοριστικά στη διατήρηση του κοινωνικού ιστού στην ελληνική ύπαιθρο, αξιοποιώντας τις ορεινές και μειονεκτικές εκτάσεις και δηλώνει ότι "μέσω της ευρωπαϊκής καμπάνιας, θα αναδείξουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της εθνικής μας παραγωγής και θα δώσουμε σε αυτό το ξεχωριστό προϊόν μια σημαντική θέση στο τραπέζι των Ευρωπαίων καταναλωτών”».
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία