BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Τα μυστικά των επιτυχημένων εξαγωγών δίδαξε το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Την ευκαιρία να εντρυφήσουν στα μυστικά της επιτυχημένης εξαγωγικής δραστηριότητας είχαν οι 40 και πλέον επιχειρήσεις που συμμετείχαν στα εκπαιδευτικά σεμινάρια με θέμα «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες», τα οποία διοργανώθηκαν από το Enterprise Greece σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network.

Τα μυστικά των επιτυχημένων εξαγωγών δίδαξε το Επιμελητήριο Αρκαδίας

2
0

Τα σεμινάρια διάρκειας 8 ωρών (4 ώρες/μέρα) ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 23 Μαρτίου. Εισηγητής ήταν ο Γιώργος Παπαστεργιόπουλος, Διευθυντής Πληροφόρησης & Υποστήριξης Επιχειρήσεων στην Enterprise Greece.

Η εισήγησή του χωρίστηκε σε δύο μέρη και έδωσε απαντήσεις και διευκρινήσεις σε θέματα όπως η δημιουργία – κατοχύρωση εμπορικών σημάτων, η δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος, πιστοποιήσεις – σήμανση προϊόντων, επιλογή ξένων αγορών και προσαρμογή των προϊόντων σε αυτές, μεθοδολογία εξεύρεσης πελατών στις αγορές – στόχους, κοστολόγηση εξαγόμενου προϊόντος, θέματα Φ.Π.Α. εξαγωγών, συνοδευτικά έγγραφα εξαγωγών, προετοιμασία b2b συναντήσεων, χρήση κατάλληλων βάσεων δεδομένων για άντληση χρήσιμων στοιχείων κλπ.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας με επιστολή του ευχαρίστησε την Entrerprise Greece για την άψογη συνεργασία και την υποστήριξή της στις δράσεις του Επιμελητηρίου και διαβεβαιώνει τους επαγγελματίες ότι θα βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή αντίστοιχων πρωτοβουλιών που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και βελτίωση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία