BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Εργαστήριο γαστρονομίας από την ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ

Η δημιουργία του εργαστηρίου Optima Gastronomy Lab, στην Αθήνα είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την OΠΤΙΜΑ AE, τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία εμπορίας τυροκομικών προϊόντων, που εδώ και δύο χρόνια έχει εισέλθει δυναμικά και στο χώρο των πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής με το ξεχωριστό της τμήμα Optima Pastry.

Εργαστήριο γαστρονομίας από την ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ

3
0
Αναλυτικά το δελτίο τύπου:
Το Optima Gastronomy Lab είναι ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Οι μεγάλοι και άνετοι χώροι του, καθώς και οι δύο κουζίνες που διαθέτει, τόσο για αλμυρές όσο και για γλυκές δημιουργίες, έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρουν εξειδικευμένα σεμινάρια, όχι μόνο στους πελάτες της εταιρείας, αλλά και σε κάθε επαγγελματία με πάθος για τη μαγειρική ή τη ζαχαροπλαστική.

Η OΠΤΙΜΑ φιλοξενεί στο νέο της εργαστήριο διακεκριμένους chefs και pastry chefs από όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας τις τελευταίες γαστρονομικές τάσεις και παράλληλα τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα προϊόντα της στον σύγχρονο επαγγελματία.



Πρόσφατα μάλιστα, μετά το πρώτο σεμινάριο με προϊόντα της PreGel, πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα ιδιαίτερα χρήσιμο σεμινάριο για την καλοκαιρινή περίοδο, με θέμα «Στήσιμο τούρτας γάμου, τεχνικές ζαχαρόπαστας και ζαχαροπλαστική με προϊόντα Laped», σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο Ιταλό chef Gian Paolo Panizzolo. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και η εθνική ομάδα, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο παγκόσμιο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής "Cake Designers World Championship FIPCG" στο Μιλάνο, τον Οκτώβριο του 2017, χρυσός χορηγός της οποίας είναι η Optima Pastry. Μέσα στον χρόνο έχουν προγραμματιστεί πολλά ακόμη σεμινάρια που θα δώσουν πρωτοποριακές λύσεις και θα διευκολύνουν σημαντικά την καθημερινότητα των επαγγελματιών του κλάδου

Με τη δημιουργία του χώρου αυτού, που ανταποκρίνεται απόλυτα στις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας της εταιρείας, η OΠΤΙΜΑ AE εξελίσσει το φάσμα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της, απαντώντας στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς


Υπενθυμίζεται ότι η ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στον χώρο των τυροκομικών προϊόντων. Στο portfolio της περιλαμβάνονται κορυφαία brands, όπως HΠΕΙΡΟΣ, Dirollo, Kerrygold, Adoro, Ταλαγάνι, Λογάδι και Λεβέτι. Σημείο αναφοράς στη φιλοσοφία και τη δραστηριότητα της ΟΠΤΙΜΑ είναι η ποιότητα, η οποία διασφαλίζεται μέσω αυστηρότατων διαδικασιών και εφαρμογής των πιο εξελιγμένων διεθνών προτύπων.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία