BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Πρώτο τραπέζι στη Fancy Food η ελιά Καλαμών που έχει story

Με φωνή βοώντος εν τη ερήµω µοιάζει προς το παρόν, ακόµα κι αν φθάνει µε ένα στόµα από το µακρινό Μανχάταν της Νέας Υόρκης, το αίτηµα σύσσωµης της εγχώριας αλυσίδας παραγωγής και µεταποίησης της επιτραπέζιας ελιάς για επαναπροσδιορισµό της υπόθεσης Ελιά Καλαµών και Kalamata Olives, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Agrenda.

Πρώτο τραπέζι στη Fancy Food η ελιά Καλαμών που έχει story

0
0
Το θέµα µονοπώλησε για άλλη µια φορά στις συζητήσεις των συντελεστών του κλάδου στη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης τροφίµων FANCY FOOD SHOW που έλαβε χώρα το περασµένο Σαββατοκύριακο στο εντυπωσιακό εκθεσιακό κέντρο Javits Center στην καρδιά της Νέας Υόρκης.

Η παρουσία των Ελλήνων εκθετών στο ειδικά διαµορφωµένο µε τα εθνικά χρώµατα περίπτερο υπήρξε ζωηρή, οι δουλειές που έκλεισαν εξαγωγές στην αµερικανική αγορά και όχι µόνο, ήταν πολλές, ωστόσο, αυτό που κυριάρχησε, ήταν η αγανάκτηση των εκπροσώπων της εγχώριας µεταποιητικής βιοµηχανίας για τα καµώµατα της γραφειοκρατίας που αδυνατεί να απελευθερώσει τη δύναµη της ελιάς Καλαµών και να την απαλλάξει από τα δεσµά του ΠΟΠ



Επιχειρηµατικά ντηλ τροφίµων στην έκθεση της Ν.ΥόρκηςΠεδίο για επιχειρηµατικά ντηλ στον τοµέα τροφίµων και ποτών αποτέλεσε η 63η ∆ιεθνής Έκθεσης Τροφίµων «Summer Fancy Food Show 2017» που πραγµατοποιήθηκε το περασµένο Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη στην οποία έδωσαν το παρών σηµαντικοί εκπρόσωποι της επιχειρηµατικής κοινότητας. Η ελληνική συµµετοχή µε το µήνυµα «Invest in Taste», αποτελεί την σηµαντικότερη στρατηγική δράση σε µια αγορά µε τεράστια διασπορά, έκταση και µέγεθος, υπογράµµισε ο Χρήστος Στάικος, πρόεδρος του Enterprise Greece, του οργανισµού που διοργάνωσε την ελληνική συµµετοχή . Στη φετινή έκθεση, στο εθνικό περίπτερο συµµετείχαν 41 δυναµικές εξαγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου των τροφίµων και ποτών. Σε σχέση µάλιστα µε το 2015 και 2016, η συµµετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων έχει σηµειώσει αύξηση της τάξης του 20%.
Στα εγκαίνια παρευρέθηκε και ο Έλληνας υπουργός Οικονοµίας ∆ηµήτρης Παπαδηµητρίου, ο οποίος απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στους ξένους επιχειρηµατίες να επενδύσουν στον κλάδο των τροφίµων και των ποτών και δη στις ανερχόµενες καινοτόµες µικροµεσαίες επιχειρήσεις του χώρου που δραστηριοποιούνται σήµερα στην Ελλάδα
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία