BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Οι ελληνοποιήσεις στο στόχαστρο Αντώνογλου

Ενίσχυση της συνεργασίας και διευκόλυνση των υπηρεσιών του ΥΠΑΑΤ στους ελέγχους.

Οι ελληνοποιήσεις στο στόχαστρο Αντώνογλου

2
0

Ο συντονισμός και η εντατικοποίηση των ελέγχων, προκειμένου να επιτευχθεί η πάταξη της παράνομης διακίνησης προϊόντων (ειδικότερα δε των ακτινιδίων αυτή την περίοδο), αλλά και των ελληνοποιήσεων αγροτικών προϊόντων, βρέθηκε στο επίκεντρο συναντήσεων που είχε κατά την επίσκεψή στην Πάτρα, την Πέμπτη 24 Αυγούστου, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Νίκος Αντώνογλου.

Ειδικότερα, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΕΦΕΤ Γιάννη Τσιάλτα και υπηρεσιακά στελέχη, ο κ. Αντώνογλου συναντήθηκε διαδοχικά με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα και τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Πατρών Νίκο Κοντοέ, ενώ επισκέφθηκε την  Διεύθυνση Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου του ΥΠΑΑΤ.

Κατά τη συνάντηση με τον κ. Κατσιφάρα και τα στελέχη της Περιφέρειας, μετά την ενημέρωση για την πρόσφατη κατάσχεση 80 τόνων ακτινιδίων στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, συμφωνήθηκε η στενότερη συνεργασία μεταξύ Υπουργείου και Περιφέρειας για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση τέτοιων θεμάτων, αλλά και γενικότερα, ζητημάτων που προκύπτουν και αφορούν τους παραγωγούς της περιοχής, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Κατά τη συνάντηση με τον κ. Κοντοέ συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τους ελέγχους που πραγματοποιούν οι Υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για αγροτικά προϊόντα που διακινούνται μέσω του λιμένα της Πάτρας και κατευθύνονται σε χώρες του εξωτερικού. Αποφασίστηκε η ενίσχυση της συνεργασίας και η περαιτέρω διευκόλυνση των υπηρεσιών του ΥΠΑΑΤ κατά τη διεξαγωγή των ελέγχων, καθώς και η εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών για την αύξηση της αποτελεσματικότητάς τους.

«Την Παρασκευή 25 Αυγούστου ο κ. Αντώνογλου είχε συναντήσεις, ανάλογου περιεχομένου, με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας Ανδρέα Νταή και τις τοπικές λιμενικές αρχές, καθώς και τη Διεύθυνση Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας του ΥΠΑΑΤ», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία