BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Περισσότεροι από 180 επαγγελματίες στο ετήσιο ραντεβού του Bovillage

Με τη συμμετοχή πάνω από 180 επαγγελματιών του κλάδου πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά η ετήσια γιορτή του “Bovillage”, που είναι το ξεχωριστό σήμα του Γαλλικού Μοσχαρίσιου Κρέατος, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Περισσότεροι από 180 επαγγελματίες στο ετήσιο ραντεβού του Bovillage

2
0
Στο μαγευτικό χώρο της Λίμνης, διαμορφωμένο και διακοσμημένο για την περίσταση, το παρών έδωσαν επαγγελματίες του κλάδου – εισαγωγείς, αντιπρόσωποι, έμποροι, κρεοπώλες, εκπρόσωποι του Τύπου – που βρέθηκαν εκεί προσκεκλημένοι της Γαλλικής Διεπαγγελματικής Interbev και των γαλλικών εταιριών μελών του Ομίλου Γαλλικού Βόειου Κρέατος.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από την εταιρία Sopexa, φορέα υλοποίησης του προγράμματος προώθησης της Bovillage, συγκέντρωσε περισσότερους από 180 επαγγελματίες.


Τους Έλληνες εταίρους υποδέχτηκαν η κυρία Claudine Allain, υπεύθυνη διεθνούς επικοινωνίας  της Interbev και ο κύριος Fabien Blaudet, διευθυντής εξαγωγών της εταιρίας Socopa. Και οι 2 τόνισαν τη σημασία της Ελλάδας ως κύριο εταίρο στην εξαγωγική δραστηριότητα της Γαλλίας στο κρέας, καθώς και την έμπρακτη βούλησή τους να συνεχίσουν να στηρίζουν την ελληνική αγορά μέσα από δράσεις και προγράμματα επικοινωνίας και προώθησης

Η βραδιά έκλεισε τις πρώτες πρωινές ώρες και επιβεβαίωσε για άλλη μια χρονιά με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατές ιστορικές εμπορικές σχέσεις των 2 χωρών.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.bovillage.eu
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία