BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Παρέμβαση Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τα «μαϊμού» ναξιακά προϊόντα

Σε συνεργασία με την ΕΑΣ Νάξου η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα καταθέσει ερώτηση στη βουλή το επόμενο διάστημα, διαβεβαίωσε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, τη διοίκηση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα των προϊόντων ΠΟΠ που εμφανίζονται στην αγορά ως «ναξιακά», χωρίς να έχει πραγματοποιηθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Παρέμβαση Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τα «μαϊμού» ναξιακά προϊόντα

4
0

«Το νέο αναπτυξιακό σχέδιο το οποίο εμείς δουλεύουμε έχει ως επίκεντρο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Με φορολογικά και ασφαλιστικά κίνητρα στηρίζουμε την εξωστρέφεια και την καινοτομία, δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίας, προσφέρουμε στα νέα παιδιά την ευκαιρία να μείνουν στον τόπο τους, να δουλέψουν, να επιχειρήσουν, να εξελιχθούν», σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην ομιλία της στο αμφιθέατρο του δημαρχείο, στο πλαίσιο επίσκεψής της στο νησί.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΑΣ Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, ενημέρωσε την κ. Γεννηματά, για την πρόταση που είχε προετοιμάσει η ΕΑΣ για τη δημιουργία και λειτουργία Μονάδας Βιοαερίου, ώστε και η διαχείριση των αποβλήτων να γίνεται χωρίς επιβάρυνση του περιβάλλοντος και Ένωση με την παραγωγή βιοαερίου να εξοικονομεί ένα σημαντικό ποσό που δαπανά για ενέργεια, επισημαίνοντας ότι η πρόταση δεν κατέστη δυνατό να υποβληθεί σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα αφού η κυβέρνηση δεν προχώρησε το θέμα που αφορούσε την εγκατάσταση της Μονάδας στη Βουλή.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία