BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Η Ταιβάν ανοίγει την αγορά χοιρινού στην Ιταλία

Σε πωλήσεις άνω των 2 εκατ. ευρώ θα οδηγήσει η συμφωνία ΕΕ-Ταιβάν.

Η Ταιβάν ανοίγει την αγορά χοιρινού στην Ιταλία

2
0

Τα προϊόντα χοιρινού κρέατος από την Ιταλία, συμπεριλαμβανομένου του γνωστού ζαμπόν Πάρμας, επιτρέπονται τώρα στην αγορά της Ταϊβάν μετά από κοινή συμφωνία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των ιταλικών αρχών. Το άνοιγμα της αγοράς αναμένεται να οδηγήσει σε πωλήσεις ιταλικών προϊόντων χοιρινού κρέατος ύψους περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Η έγκριση για το νωπό κρέας είναι άμεσα εφαρμόσιμη εντούτοις θα χρειαστούν αρκετοί μήνες μέχρι να τεθεί προς πώληση το ζαμπόν η, καθώς πρέπει να ολοκληρωθεί η απαιτούμενη διαδικασία ωρίμανσης πριν διατεθεί στην αγορά. Το άνοιγμα της αγοράς της Ταϊβάν είναι αποτέλεσμα πολυετούς εργασίας και διαλόγου μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών που συνδέεται με την κυβέρνηση της Ταϊβάν, τον ακαδημαϊκό χώρο και το ευρύτερο κοινό. Ο αρμόδιος για τη γεωργία και αγροτική ανάπτυξη Επίτροπος Φιλ Χόγκαν εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση της Ταϊβάν: «Αυτή η σημαντική πρόοδος αποτελεί περαιτέρω δικαιολογία για τα υψηλά πρότυπα της παραγωγής τροφίμων στην ΕΕ. Η Ευρώπη είναι η καλύτερη διεύθυνση για τρόφιμα υψηλής ποιότητας στον κόσμο και θα αξιοποιήσουμε αυτό το άνοιγμα Ταϊβάν αγορά για να συνεχίσει τις περαιτέρω ευκαιρίες στην αγορά στην Ασία.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με την κυβέρνηση της Ταϊβάν και τα κράτη μέλη για την επέκταση του διμερούς εμπορίου τροφίμων με την Ταϊβάν. Η απόφαση των αρχών της Ταϊβάν θα στείλει ένα σημαντικό και θετικό μήνυμα και σε άλλες ασιατικές κυβερνήσεις για να αναγνωρίσει πλήρως τους αυστηρούς κτηνιατρικούς ελέγχους της ΕΕ που συμμορφώνονται πλήρως με τα διεθνή πρότυπα και εγγυώνται την ασφάλεια των εξαγόμενων προϊόντων κρέατος.»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία