BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Ξελογιάζει η πρώτη Λαρισαία μπύρα Lola

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να μην χρειαστεί να ηγηθούμε μιας χώρας ή να διασχίσουμε έναν παγωμένο ποταμό οδηγώντας τον στρατό της, αλλά ήδη μπορούμε να απολαύσουμε την μπύρα μας όπως ένας από τους σημαντικότερους πολιτικούς της παγκόσμιας ιστορίας.

Ξελογιάζει η πρώτη Λαρισαία μπύρα Lola

2
0

Ο George Washington απλά ήταν ένας άνθρωπος που χρειαζόταν μια μπύρα και την έφτιαξε μόνος του, όπως οι χιλιάδες ερασιτέχνες ζυθοποιοί, η δυναμική των οποίων σήμερα επηρεάζει το επενδυτικό πλάνο ακόμη και των παγκόσμιων κολοσσών του ζύθου. Όπως η AB InBEV, που βρίσκει τη μεγάλη επόμενη ευκαιρία της στην αγορά του homebrewing.

Σε αυτό το ταξίδι του στον κόσμο το τρίτο τεύχος του Β&Β εντοπίζει ό,τι.... κινείται στη διεθνή σκηνή, όπου η τεχνολογική αλλά και ποιοτική εξέλιξη της ζυθοποιίας δείχνει πραγματικά ανεξάντλητη, αλλά και στην Ελλάδα όπου νέα στέμματα αφρού στολίζουν σχεδόν κάθε γωνιά της και οι... πρίγκιπες της εγχώριας ζυθοποίησης κάνουν τις αλχημείες τους. Νοble Men, Canal Dive και η νεότευκτη Lola της Λάρισας είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που ξεδιπλώνουν το know how τους στους ειδικούς συνεργάτες του Β&Β οι οποίοι παράλληλα σε αυτό το τεύχος προτείνουν τις καλύτερες Weiss της εγχώριας αγοράς και τις πιο νόστιμες γεύσεις που μπορούν να τις συνοδεύσουν.

Μαζί με όλα αυτά στο πρώτο ελληνικό περιοδικό για την κουλτούρα της μπύρας, που έρχεται αυτό το Σάββατο 19 Μαΐου μαζί με την Agrenda, τα σχέδια των μεγάλων των τροφίμων για ένταξη του beer pairing στο marketing των νέων προϊόντων τους, δίνουν μία ισχυρή επενδυτική δυναμική στην ήδη δημοφιλή τάση του beer & brunch.... Εις υγείαν

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία