BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Στη Nutria η διανομή ελαιολάδου για απόρους

Κατακυρώνεται στην εταιρεία Nutria το έργο της δωρεάν διανομής εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου σε απόρους.

Στη Nutria η διανομή ελαιολάδου για απόρους

0
0

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης, πρόκειται για ένα πρόγραμμα, το οποίο σε πρώτη φάση φαίνεται θετική για το ελαιόλαδο, δεδομένου ότι το εν λόγω προϊόν στη χώρα μας αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα διάθεσης που σχετίζονται κυρίως με τα υψηλά αποθέματα και τις χαμηλές τιμές παραγωγού. Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν παράγοντες της αγοράς, και είχε παρουσιάσει σε ειδικό τετρασέλιδο φάκελο η εφημερίδα Agrenda, η υπ’ αριθμ. 369/52001 διακήρυξη από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τον διεθνή διαγωνισμό, ανοίγει το δρόμο μόνο για 2-3 μεγάλες εταιρείες που διαθέτουν τις απαιτούμενες εγγυητικές, αποκλείοντας ουσιαστικά τη συμμετοχή μικρών οικογενειακών επιχειρήσεων και των παραγωγών.
Τελικά, όπως επιβεβαιώνεται με τη σχετική απόφαση, με θέμα: «Αποδοχή και απόρριψη των τεχνικών προσφορών υποψηφίων αναδόχων για την ανάδειξη φορέα υλοποίησης του έργου της προμήθειας, μεταφοράς και δωρεάν διανομής εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου σε απόρους της χώρας, βάσει προγράμματος της Ε.Ε., έτους 2012», ο διαγωνισμός ανατίθεται στην εταιρεία Nutria.
Πιο συγκεκριμένα, αποφασίζονται τα εξής:
1. Την αποδοχή της τεχνικής προσφοράς της υποψηφίας ανάδοχης εταιρίας με την επωνυμία NUTRIA Α.Ε. και
2. την απόρριψη των τεχνικών προσφορών των παρακάτω υποψηφίων αναδόχων εταιριών με την επωνυμία: ΜΙΝΕΡΒΑ Α.Ε., ΑΦΟΙ ΦΟΥΦΑ Α.Ε. και ΣΠΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.,
που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της διενέργειας διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού για την ανάδειξη φορέα υλοποίησης του έργου της προμήθειας, μεταφοράς και δωρεάν διανομής εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου σε απόρους της χώρας, βάσει προγράμματος της Ε.Ε., έτους 2012, σύμφωνα με το υπ’ αρ. 01/05-07-2012 πρακτικό της αρμόδιας Επιτροπής.

Βρείτε εδώ ολόκληρη τη σχετική Απόφαση ανάθεσης διανομής ελαιολάδου σε απόρους στη Νutria.pdf

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία